رضیم
رضیم
از کجا بفهمیم ماکارونی دم کشیده ؟ ( 2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم ماکارونی دم کشیده ؟ ( 2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم ماکارونی دم کشیده ؟

ماکارونی یکی از غذاهایی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند. برخی از افراد ترجیح می‌ دهند که این غذا را به صورت دم کرده میل کنند. برخی دیگر از افراد بدون اینکه آن را دم نمایند میل خواهند کرد. شما برای اینکه متوجه شوید این غذا به خوبی دم کشیده است یا نه نیاز است که برخی نکات را در نظر بگیرید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید

موارد مهم برای دم کشیدن ماکارونی

یکی از مهمترین مواردی که نشان می‌ دهد ماکارونی به خوبی دم کشیده است بخار درون آن می باشد. بخار درون قابلمه را بعد از پخت به خوبی بررسی کنید تا متوجه گردید غذا دم کشیده است. اگر غذای شما بخار بیندازد یعنی به خوبی می پزد و کمتر از نیم ساعت بعد دم می کشد. یکی دیگر از روش هایی که به شما کمک می کند متوجه شویمد غذایتان دم کشیده است چسبیدن آن به کناره قابلمه می باشد. در صورتی که متوجه شدید اطراف قابلمه با این غذا هماهنگی لازم را پیدا کرده و به خوبی چسبیده یعنی غذای شما دم کشیده است.

نکاتی برای دم کردن ماکارونی

ماکارونی خوشمزه که به سبک ایرانی تهیه می شود باید دم بکشد. به همین دلیل باید زمان دم کشیدن این غذا را به خوبی مورد بررسی قرار دهید تا در بازه زمانی مناسب آن را از روی حرارت بردارید. طرز تهیه این غذا را باید یاد بگیرید تا آن را تهیه کنید. نوع قابلمه ای که شما برای پخت این غذا انتخاب می کنید یکی از مهمترین مواردی است که کمک می ‌کند زمان دم کشیدن غذا را متوجه شوید. امروزه بسیاری از افراد قابلمه های چدنی و سرامیکی را برای تهیه این غذا استفاده می کنند.

در واقع بیشتر افراد  مایل هستند قابلمه ای را برای این غذا به کار بگیرند که ته دیگ ماکارونی به قابلمه نچسبد و به راحتی جدا شود. برخی دیگر از افراد در قابلمه های روحی و قابلمه هایی که ساده تر هستند این غذا را دم می کنند. شما بر اساس ضخامتی که قابلمه دارد می توانید مدت زمان دم کشیدن این غذا را مورد بررسی قرار دهید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *