رضیم
رضیم
برای خیار شور چقدر نمک بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای خیار شور چقدر نمک بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای خیار شور چقدر نمک بریزیم ؟ 

یکی از مهمترین نکاتی که برای تهیه خیار شور باید به آن دقت داشته باشیم میزان نمکی است که استفاده می کنیم. نمک مورد استفاده برای تهیه خیارشور باید اندازه مناسبی داشته باشد. اگر نمک زیادی را برای تهیه خیارشور به کار بگیرید امکان دارد خیارشور ها تلخ شوند و مزه خوبی نداشته باشند. شما بر اساس حجم آبی که جهت تهیه خیارشور مورد استفاده قرار می دهید باید اندازه نمک را بررسی کنید. به ازای هر لیوان آب جوشیده نیاز است که از ۳ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

بهترین نمک مورد استفاده برای تهیه خیار شور

یکی از مهمترین نکاتی که برای تهیه خیار شور اهمیت دارد این است که نوع نمک خیارشور را با دقت انتخاب نمایید. امروزه بسیاری از افراد برای تهیه خیارشور خانگی از نمک  هایی که دارای ید هستند استفاده می کنند. نمک هایی که تصفیه شده اند به عنوان بهترین نمک ‌های خیارشور شناخته می شوند. شما با چشیدن نمک می توانید آن را تست کنید تا متوجه کیفیت آن گردید. مقدار نمک درون آب خیارشور را با چشیدن می توانید متوجه شوید.

توجه داشته باشید که اگر میزان زیادی از نمک را برای تهیه خیار شور به کار بگیرید خیارشور ها خوشمزه نمی شوند. به همین دلیل شور و بی نمک بودن آب خیارشور را ابتدا بررسی کنید و سپس آب را به ظرف اضافه نمایید. در صورتی که آب مورد استفاده برای تهیه خیارشور بسیار شور شده است باید آن را خالی کرده و مقداری از آب جوشیده که بدون نمک است را به ظرف اضافه نمایید. در صورتی که آب جوشیده بی نمک است می توانید نمک مناسبی را به ظرف اضافه کنید.

کیفیت نمک مورد استفاده برای تهیه خیار شور

توجه داشته باشید که جهت استفاده از نمک برای تهیه خیار شور باید در مورد کیفیت نمک اطلاعات کافی کسب نمایید. بسته بندی های زیادی از نمک را در بازار مشاهده می کنید که مربوط به تهیه خیارشور هستند. بر همین اساس شما می توانید از نمک های مخصوص که در فروشگاه ها وجود دارند برای تهیه خیارشور استفاده نمایید. نمک دریا یکی از بهترین نمک هایی است که جهت تهیه خیارشور استفاده می شود.

 

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. سلام من بیش از چهل سال است بهترین و با کیفیت ترین خیار شور را میریزم و تا دونه اخر مصرف میشه و خراب یا شل یا کپک نمیزنهاین دستور را برای رضای خدا در اختیار همه میزارم هر بیست لیوان اب جوشیده سرد شده یک لیوان نمک و یک لیوان سرکه و چند عدد نخود و چند حبه سیر و چند بوته سبزی ترخون و نعنا و شوید نیاز است بدون مواد نگهدارنده وبرای نگهداری بهتر خیارها را در شیشه های دهان باریک مثل دبه های چهار لیتری بریزید و پس از باز کردن درب ان باید در شیشه های کوچکتر بریزید و در یخچال نگهداری کنید ولی تا زمانی که درب ان را باز نکردید تا یکسال ماندگاری دارد نوش جان برام دعا کنید

  2. با درود کسی فرمول و مواد نگهدارنده برای تولید سنتی خیار شور بصورت عمده رو داره یا فرمول شوریجات مخلوط کلم و هویج و خیار شور و ساقه کرفس رو اگه عنایت کنید ممنون میشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی