موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه اسنک با سس مخصوص
متن ویدئو طرز تهیه اسنک با سس مخصوص
نان تست امریکایی
پیاز ساطوری شده
سس اسنک خیلی مهمه: سس کچاپ و سس مایونز و خردل که این سس یه سس فوقالعاده است برای همه ساندویچا: 4 قاشق مایونز 1 قاشق خردل
پنیر گودا چدار هم میتونین و پارمزان هم میتونین
و سوجوک اگه سوجوک نخواستین بزنین و ژامبونای معمولی دیگه رو خواستین بزنین پیاز رو حذف کنین بهجاش ذرت بزنین خیلی خوشمزهتر میشه
فلفل دلمهای اگر خواستین استفاده کنین حتما قبلش تفتش بدین چون داخل ساندویچ میکر درست نمیشه گوجهها هم جوری بزنین که آب نندازه خیلی نازک چون آب میندازه
دوتا نون تست گوجههاتون رو ابتدا بچینن روش یه ورق پنیر یه ردیف سوجوک بعد پیاز ریز ساطوری شده یه ذره و باز یه ورق پنیر میزاریم روش و نونش رو میزاریم روش و میزاریم تا تست شه برای کسایی که وقت ندارن هم فوقالعاده خوشمزه هم هست و عالیه و میزاریم داخل ساندویچ میکری که از قبل داغش کردیم و بعد از دو دقیقه اسنکای ما آماده است
حالا بریم سر اصل مطلب سسی که خدمتتون عرض کردم سس رو به این شکل (اریب) روی اسنکمون میریزیم (هردو سس) حالا نوبت آویشنه
کلش پنج دقیقه طول نکشید نوش جونتون فوقالعاده خوشمزه است
ورونیکا –
دلمون ضعف رفت با این عکسایی دیدیم🙂