رضیم
شماره دستور پخت: 662
رضیم
اشکنه تخم خربزه

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه اشکنه تخم خربزه

متن ویدئو طرز تهیه اشکنه تخم خربزه

سلام دوستان عزیز. امروز اومدیم که با هم اشکنه تخم خربزه رو تجربه کنیم لطفاً با من همراه باشید ما برای اینکه از بادمجون استفاده کنیم اولین کاری که باید بکنید اینه که پوستشون رو بگیریم بستگی داره که ما برای چه کاری بخوایم استفاده کنیم مثلاً اگر برای خورشت استفاده کنیم نیاز به اینکه سرشون رو بزنیم نداریم.

 حتی نیاز داریم سرش باشه که از له شدنش جلوگیری کنه.  بادمجون رو پوست می­گیریم بادمجون­هایی که پوست کردیم نمک میزنیم اشکالی نداره اگر خیلی نمک بزنیم به دلیل اینکه بعد ما این نمک ها را باید از روش بشوریم و بره حداقل به مدت ۲۰ دقیقه می­ذاریم تا اون آب،  آبش رو پس بده آب تلخی بهش میگن اون چون سودازاست آب سوداش بریزه و بعد ما بشوریم و کاری که لازم داریم و انجام بدیم.

 خب بادمجون هامون رو می­بینید آب تلخیش رو پس داده این آب تلخی همون آب سوداست آب سودایی که بادمجون پس میده ما آن­ها رو ازش گرفتیم این بادمجون­ها رو چون نمک زیادی بهش زدیم شور شده می­بریم می­شوریم بعد از این که شستیم میاریم و خشکش می­کنیم

 یه دونه پیاز درشت داریم اون پیاز درشت و نگینی خرد کردیم ببینید اندازه هاش چطوره حالا می­بینیم پیازها رو ریختم داخل روغن که سرخ بشه حالا بادمجون هامون رو با دستمال خیلی تمیز که مخصوص باشه خشکش می­کنیم حالا که خشک کردیم ما نیاز داریم که بادمجون و به سه قسمت برش بزنیم ما اینو برش می زنیم و توی روغن  سرخش می­کنیم من بادمجان­ها رو میذارم توی روغن سرخ بشه همین جور که منتظر می­مونیم پیا­ز­ هامون سرخ بشه و بادمجون هامون سرخ بشه ما می‌آییم داخل خرد کن یا هر وسیله دیگری که داشته باشیم این تخم خربزه­ها رو که قبلاً بو دادیم یعنی یک مقداری تفت دادیم و سبک شده میریزیم داخل خردکن و کاملاً خردش می‌کنیم ببینید چقدر خرد شد پیازمون که به این مرحله رسید اون یک لیوان پودری که از تخم خربزه هامون تهیه کردیم داخل روغن می­ریزیم من اینو که بریزم بلافاصله خودش روغن و به خودش جذب میکنه

۲ قاشق چای خوری نمک داریم شما با توجه به کشکتون یعنی مزه کشک تون اگه شور بود خب می­تونید کمتر بیشتر هر چقدر که خودتون خواستید اضافه کنید و اونو اضافه می­کنم نمک و که اضافه کردم یک قاشق چای خوری فلفل سیاه دارم باز اون هم میگم به زعم خودتون هرچقدر دوست داشتید اضافه کنید و نعنای خشک ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک داشتم و نعنا خشک و بهش اضافه می کنم نعنا خشک و به قابلمه اضافه کردم زمان میدم یک کوچولو سر تفت بخوره یعنی یک تفت کوچولو

 ما اینجا دو پیمانه کشک داریم مقداری آب بهش اضافه می­کنم یکم رقیق بشه خودتون می­تونید باز تو غلظت کشک تون دخل و تصرف بکنید هر چه قدر دوست داشتید اگر خواستید غلظت کشک چون رو افزایش بدید یا کاهش بدید من حدود ۳ لیوان الان آب به داخل این اضافه کردم من اینو به موادی که داخل قابلمه است اضافه می­کنم همین طوری که می­بینید ما سه تا بادمجون داشتیم ورقه­ای کردیم گذاشتیم کاملا سرخ شد و الان نوبت این که ما این رو از این برداریم و وقتی که به جوش اومد بادمجون هارو به کشکمون اضافه کنیم من یک مقداری دیگه ای آب اضافه می کنم ما آب سرد به قابلمه اضافه می­کنیم بهش زمان میدیم تا جوش بیاد وقتی که جوش اومد اون موقع دیگه بادمجون هامون رو بهش اضافه کنید همینطور قابلمه به جوش اومده تو این مرحله ما شروع می­کنیم بادمجون هامون رو بهش اضافه کردن ما به قابلمه بادمجون­هامون رو اضافه می­کنیم و میذاریم با هم دیگه هم مزه بشن میذارمش بجوشه حدود یک ربع بعد دیگه غذا آماده است و ما برای سرو حتماً در خدمت شما هستیم.

به به اشکنه تخم خربزه ما آماده شده میاریم که باهم سروش کنیم اشکنه تخم خربزه ما آماده سرو شد آوردیم خدمتتون امیدوارم که شما هم راضی باشید اگر از این ویدئو خوشتون اومد لطفاً کانال رازهای آشپزی رو SUBSCRIB کنید LIKE و COMMENT  هم فراموشتون نشه هر کجا هستید خدا یار و نگهدارتون باشه به خدا میسپارمتون خدانگهدار

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اشکنه تخم خربزه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.