

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه برگر ذغالی
متن ویدئو طرز تهیه برگر ذغالی
خب امروز میخوام بهتون یه غذایی رو آموزش بدم که کوچیک و بزرگ دوستش دارن برگر ذغالی.
اما ما برای برگر ذغالی نیاز به گریل خوب هم داریم اکثرا مشکل دارن که ما توی آپارتمان نمیتونیم درست کنیم فضا برای باربیکیو نداریم اگه منقل ذغالی دارین مهم نیست یا اگه منقل گازیم دارین عینا مال من بازم مهم نیست کاری که میکنید اینه که یهدونه از این گریل میرین میخرین من رفتم خریدم فک میکنم قیمتش هم 24 یا 25 دلار گرفتم برند خیلی خوبش هم گرفتم برای اینکه میخوام متداوم استفاده کنم. گریل توی برگر خیلی مهمه اگه میخوای برگر ذغالی درست کنی یا اگه میخوای برگرت طعم خوبی داشته باشه دوستانی که استرالیا هستن سوال میکنن اونجا بانیز داره میتونین برین فقط همین صفحه رو بخرین حالا من بهتون نشون میدم که با این چیکار میکنن برر سلیقهایه اما مطمئنم که شما سلیقه منو میپسندین.
گوشتی که دارم مخلوط گوساله و گوسفنده یعنی از گوساله قسمت سرشونهاش رو انتخاب کردم و از گوسفند قسمت رونش رو استفاده کردم من این مخلوط رو استفاده میکنم نمیخواستم زیادم پرچرب بشه اما اگه بخواین برای این من یهدونه پیاز دارم کاملا آبش رو گرفتم بعضیا میگن اگه آب پیاز رو نگیری برگرت مزه کبابکوبیده میده بله ببینید این تفاله تفاله است بعد هم رندهاش کردم به نظرم اینطوری بهتره. اینم که میبینین پودر پیازه که مطمئنم توی ایرانم هست توی کشورای دیگه هم به راحتی پیدا میشه نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیاز داریم و در مورد پودر سخاری که خب یه اندازهای داره یه سری از برگر فروشیا میری بی انصافا نصف برگر رو میکوبن توی پودر سخاری که دوتا کار میکنه پوکش میکنه و باعث میشه که حجمش زیاد گرفته نشه و اینکه کمک میکنه که تردتر و خوشمزهتر شه.
من برای نیم کیلو یه قاشق پودر سخاری استفاده کردم اگه دوست داشتین حاضریش رو بگیرین اما طعم نداشته باشه. پودر سیرم به اندازه تقریبا نصف قاشق چایخوری و خردل هم به اندازه نوک قاشق غذاخوری(پشتش) اما در مورد خردل بهتون بگم این خردل له نشدهاستا خردل کامله نرین سسش رو بگیرین سس خردل نمیخوایم خودشو میخوایم. حالا میایم سراغ نمکش. برگر باید خوش نمک باشه اگه کم نمک باشه میشه مثل برگرای خارجی برگر ایرانی نمیشه حتی نوع نمکیم که بهش میزنین مهمه من به این نمک دریایی زدم از نصف قاشق چایخوری بیشتر. این مواد رو اماده کردیم ولی من الان نمیخوام ازش استفاده کنم اینو میزارم وقتی چنگ زدم به مدت دوساعت توی یخچال بمونه برای چنگ زدنش هم دستتون رو حسابی چنگ بزنین. برگر رو چونهاش میکنیم و مطمئن میشم که جاییش ترک نداره و میزارم وسط دستگاه و یکمم فشارش میدم بعدم یکم فشارش میدم که این راهراهاش بره. فقط اینکه اگه برگرتون ضخیم باشه یه طعم میگیره نازک باشه یه طعم دیگه یا بسته به حرارت باید این قدر تمرین کنین که دستتون بیاد چطور میخواین.
خب میریم پای آتیش وقتی که مطمئن شدیم داغ شده کمی روغن بهش اسپری میکنیم خصوصا بار اول که نوعه البته هربار که خواستین استفاده کنین روغن بزنین و بزارین که یکم بمونه که اگه بویی داره برای بار اول و نو هستش بره. حالا من کمی صبر میکنم و برگرا رو روش قرار میدم و فقط باید مراقب باشین که زیاد انگولکش نکنین از بغل میتونین متوجه شین رنگش که سفید رنگ شد از بغلا معنیش اینه که من آماده برگردوندنم. پس بهشون دست نمیزنم تا درست شه
خب درست شد حالا ببینین که آبدارم هست.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.