رضیم
شماره دستور پخت: 1141
رضیم
طرز تهیه بورک بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۴ عدد یوفکا
۲) ۴ عدد بادمجان
۳) یک عدد گوجه ی بزرگ
۴) ۲ عدد فلفل چیلی
۵) ۲ عدد فلفل سبز
۶) یک عدد پیاز
۷) ۴ ق.غ روغن مایع
۸) یک ق.غ رب گوجه
۹) یک ق.چ نمک
۱۰) یک ق.م نعنا خشک
۱۱) پودرفلفل قرمز

✔ برای سس :
۱) یک لیوان آب
۲) یک ق.غ آرد
۳) یک ق.غ سرکه
۴) ۱/۲ لیوان چایخوری روغن مایع

✔ برای روش :
۱) کنجد
۲) یک زرده ی تخم مرغ

✔ طرز تهیه :
پوست بادمجان رو بکنید و مکعبی خرد کنید داخل آب بریزید مدتی بمونه سپس آبکش کنید پیاز رو خرد کنید فلفها رو هم خرد کنید گوجه رو نگینی خرد کنید داخل تابه ای روغن مایع بریزید ابتدا پیاز رو بریزید و تفت بدید و فلفلها و گوجه رو اضافه کرده تفت بدید رب و ادویه ها رو اضافه کنید تفت بدید سپس بادمجانها رو بریزید تا سبزیجات نرم بشه بپزید بعد بزارید خنک بشه . برای سس ابتدا آرد سپس سرکه و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید که گوله گوله نشه یک یوفکا رو باز کنید اطراف یوفکا رو به اندازه ی دو بند انگشت به داخل تا کنید داخل یوفکا دو قاشق غذاخوری از سس بریزید و تمام یوفکا رو آغشته کنید سپس یک سمت یوفکا از مواد میانی بریزید و به صورت رول جمع کنید به اندازه ی سه بند انگشت فاصله ببرید تمام یوفکاها رو همینطور آماده کنید داخل سینی بچینید و مابقی سس رو با فرچه روی خمیرها بمالید سپس زرده ی تخم رو روی خمیرها بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۵ درجه بپزید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *