رضیم
شماره دستور پخت: 1270
رضیم
طرز تهیه بورک با یوفکا

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۳ یا ۴ عدد یوفکا اگه کوچک بود ۶ عدد ( اگه سینیتون کوچک هست ۳ تا یوفکا کافیه )

✔ مواد سس :

۱) ۳ عدد تخم مرغ
۲) یک لیوان سودا ( آب گازدار )
۳) ۲ لیوان شیر
۴) یک لیوان روغن مایع
۵) یک ق.م سرخالی نمک
۶) یک ق.چ شکر

✔ مواد میانی :

۱) ۳۰۰ گرم اسفناج
۲) یک عدد پیاز
۳) ۱۰۰ گرم پنیر
۴) یک چهارم لیوان چایخوری روغن زیتون
۵) پول بیبر / فلفل سیاه / نمک / پودر فلفل قرمز
۶) ۲۰۰ گرم پنیر سفید
۷) ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا

✔ طرز تهیه :

تمام یوفکاها رو با قیچی تکه تکه ببرید مواد بورک رو آماده کنید داخل سینی کاغذروغنی بندازید ابتدا از خمیرهای تکه شده ته سینی بریزید کامل پخش کنید روش از مواد میانی بریزید مابقی یوفکا رو روی مواد میانی بریزید با دست کمی فشار بدید کناره هاش رو صاف کنید از مواد سس روش بریزید ۱ الی ۲ ساعت اجازه بدید تا سس رو به خودش بکشه ( حتی میتونید شب قبل درست کنید داخل یخچال قرار بدید صبح بپزید ) در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه بپزید ده دقیقه ی آخر دما رو روی ۲۰۰ درجه ببرید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره ) از فر که در آوردید یک دستمال مرطوب روش قرار بدید نیم ساعت اجازه بدید تا استراحت کنه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک با یوفکا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *