رضیم
رضیم
طرز تهیه حلوا شيره انگور

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم:

آرد گندم: يك و ٢/٣ پيمانه
شيره انگور:١پيمانه پر

گلاب ١/٢ پيمانه

روغن كرمانشاهي(جايگزين روغن جامد زعفراني)١/٣ پيمانه

زعفران حل شده در آب ٢ قاشق سوپخوري غليظ

پودر هل و دارچين ١/٢ قاشق مربا خوري
طرزتهیه:

روغن را درظرف ریخته روی حرارت ملایم گذاشته آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود وعطرآن بلند شود. پودرهل و دارچین را اضافه کرده ازروی حرارت بردارید. درظرف دیگری شیره و گلاب و زعفران را با هم مخلوط کنید و به تدریج به آرد بو داده اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی حلوا را خوب هم زدید و از ظرف جدا شد حلوا آماده است. می‌توانید آن را در قالب ریخته برگردانید و یا در دیس بریزید و تزيين كنيد.

پ ن: اين مدل از حلوا با شيره كه آموزشش رو دادم به صورت قالبي هم قابل ارائه هست ولي يه مدل ديگه هم درست ميشه كه حالت كشداري كه طرز تهيه اش با اين روش فرق داره 😊

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه حلوا شيره انگور”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *