رضیم
شماره دستور پخت: 1748
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سلام سلام ؛ خب تو این روزهایی که خونه هستیم،میتونیم یخورده بیشتر به خودمون برسیم 😉👌اول بهم بگین که دوست دارین از این سینی های مزه بازم براتون بزارم؟
میدونم کاملا سینی مزه مون معلومه ولی ورق بزنید تا جزییات رو راحتر ببینید
.
.توی سینی مزه مون حمص یا هوموس هم هست که طعمش خیلی خوشمزه تر از حالت اصلیش هست.
به زودی یه پست براتون میزارم از یه سالاد جذاب که حمص رو به عنوان سس سالاد استفاده کردم بسیار بسیار خوشمزست،پس منتظر باشید.
مواد لازم حمص
نخود پخته ۱/۵لیوان
ماست نصف لیوان
ارده ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون۱/۳ لیوان
نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه: اول از همه که باید نخود را بپزید نخود را ختما از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و بعد بپزید ؛خوب پختن نخود راز اصلیه یه حمص خوشمزست.بعد از پخت توی میکسر یا غذا ساز یا با بیشکوب برقی ،نخود پخته+ارده+پوره سیر(سیر رو پوره کنید بعد اضافه کنید چون ممکنه کاملا له نشه توی غذاساز و زیر دندان بیاد که خوشایند نیست) +روغن زیتون+ماست+نمک و فلفل همه را باهم ریخته و غذاساز را روشن میکنیم و بعد یه پوره کاملا لطیف و خوشمزه داریم،(میزان ها را میتونید کم و زیاد کنید تا با ذائقه تون جور در بیاد)
در کنارش هم سبزیجات و نان پیتا برشته میل کنید.
پ ن: ماستی که استفاده میکنید حتما خوشمزه باشه چون تاثیر زیادی داره تو خوشمزگیه حمص

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه حمص لبنانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *