رضیم
شماره دستور پخت: 2937
رضیم
طرز تهیه خاچاپوری

موارد لازم + طرز تهیه

مواد اوليه براى خمير
آرد نان فانتزى ٣٠٠ گرم حدود دو پيمانه ى استاندارد
نمك ٧ گرم يا يك ق چ (از قاشق هاى اندازه گيرى استاندارد استفاده كنيد)
شكر ١٢ گرم يا يك ق غ
روغن ١٢ گرم يا يك ق غ
مايه خمير خشك يا فورى ٧ گرم يا يك ق غ سرخالى
آب تازه حدود ١٥٠ ميلى ليتر يا سه چهارم پيمانه
***
مواد ميانى، تركيب پنير موزارلا، پنير لبنه يا پنير خامه اى و پنير ليقوان(به اندازه ى دلخواه) (توو گرجستان از پنير مخصوصى استفاده مى كنن كه طعمش نزديك به پنير ليقوان و پنير موزارلاست كه منم از همون پنير داشتم و استفاده كردم)و تخم مرغ و كمى كره براى هر يك از خاچاپورى ها.
***
مايه خميرو با ١٢٠ ميل از آب و نوك ق شكر حدود ٨ تا ١٠ دقيقه فعال كنيد، بعد به تركيب آرد و نمك و شكر اضافه اش كنيد و ورز بديد و روغن رو اضافه كنيد و بقيه ى آب رو هم كم كم اضافه كنيد و حدود ١٥ دقيقه ورز بديد تا يك خمير كاملاً نرم و لطيف داشته باشيد، اگر خميرتون خيلي چسبناك بود نهايتاً تا يك ق غ آرد اضافه كنيد، و اگر به لطافت كافى نرسيد تا دو ق غ آب اضافه كنيد.خمير يك كوچولو چسبندگى داشته باشه اشكالى نداره،بعد خميرو داخل كاسه ى چرب بگذاريد و روش رو كمى چرب كنيد و سلفون بكشيد و بذاريد يكساعت تا يكساعت و ربع بمونه توو دماى آشپزخانه، بعد مى تونيد چهارتا ازش چونه بگيريد و با وردنه يا دست به صورت بيضى بازش كنيد ( موقع باز كردن براى زير كار،كمى آرد بپاشيد)بعد لبه هارو رول كنيد و به شكل يه قايق درش بياريد، و بذاريد داخل سينى فر ( از كاغذ روغنى جنس خوب استفاده كنيد يا فويل بذاريد يا خود سينى رو يه كوچولو آردپاشى كنيد)وبعد وسط قايق رو به اندازه ى دلخواهتون تركيب پنيرهارو بريزيد و بذاريد داخل فر كه حداقل يك ربع ،داغِ داغ شده(يك كاسه آب هم داخل فر بذاريد) با دماى ١٩٠ درجه به مدت ١٨ تا ٢٠ دقيقه تا لبه هاى قايق رنگ بگيره، بعد از فر خارج كنيد، روى پنيرها يك تخم مرغ بشكونيد و دوباره بذاريد توو فر به مدت ٤ تا ٦ دقيقه تا سفيده ى تخم مرغ ها بپزن. بعد كه از فر خارج كرديد همونطور داغ داغ روى لبه هاى خاچاپورى ها كره بماليد و روى تخم مرغ هم كمى كره بذاريد.البته مى تونيد كره هم نذاريد. چون خودشون به اين صورت سرو مى كنن منم انجام دادم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خاچاپوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *