رضیم
شماره دستور پخت: 720
رضیم
طرز تهیه سوسیس

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه سوسیس

متن ویدئو طرز تهیه سوسیس

سلام دوستان و همراهان گرامی

نیاز داریم به 50 درصد ران بی استخوان و 50 درصد سینه مرغ بدون استخوان اگر مقدار ران بیشتر باشد سوسیس از لطافت بیشتری برخوردار میشه ما یک کیلو کلاً مرغ داریم و همه را خورد می­کنیم تا بتونیم داخل چرخ گوشت اینا رو چرخ کنیم. داخل ران یک ربات­هایی داره که می­تونید هم موقع خورد کردن هم چرخ کردن اینارو بگیرید و اینا واقعاً چرخ نمیشه. ما گوشتمون رو می­ریزیم و چرخ می­کنیم. ما می­تونیم وقتی که گوشتامون رو داریم چرخ می­کنیم حالا مرغ باشه من الان از مرغ استفاده کردم یا  گوشت یا مخلوط گوشت و مرغ باشه. پنیر پیتزامون رو هم باهاش چرخ کنیم اینو دیگه خودتون می­دونید که مقدار پنیر پیتزا 200 گرم هست. 6 حبه سیر داریم هم می­تونید شما هم اونا رو رنده کنید هم اینکه موقعی که دارید گوشت رو چرخ می­کنید همراهش چرخ کنید. اگر گوشت چرخ کرده رو از بیرون یا هایپرها گرفتید می­تونید همون رو بیارید و سیر رو بهش اضافه کنید.

حالا من گوشت رو داخل کاسه همزن میارم و 2 تا تخم مرغ می­شکنم تو این مرحله باید کامل همه موادی رو که داریم باید اضافه کنیم. آردمون رو اضافه می­کنیم و آرد سفید 6 قاشق غذاخوری سر پر یا همون 120 گرم. گلوتن 2 قاشق غذاخوری معمولی – شیر خشک 4 قاشق غذاخوری سر پر و فقط برای شیر خشک چه شیر خشکی استفاده می­کنید؟ شیر خشک شور باید باشه و شیر خشک شیرین این طعمش رو متفاوت می­کنه و شیرین می­کنه و فلفل قرمز یک قاشق چای خوری – زنیان یک قاشق چای خوری – شکر 2 قاشق چای خوری –  آویشن 2 قاشق چای خوری – ریشه جوز 2 قاشق چای خوری – فلفل سفید 4 قاشق چای خوری – زنجبیل 4 قاشق چای خوری – تخم گشنیز 4 قاشق مربا خوری و نمک 4 قاشق مربا خوری.

خب حالا روغنشم بی زحمت بریزید 16 قاشق غذاخوری هم باید روغن بریزیم. 6 حبه سیر که رنده کردیم هم اضافه می­کنیم و مواد رو هم می­زنیم.

 خب دوستان ما اینا رو کاملاً مخلوط کردیم حالا مرحله­ای رسیده که اینا رو می­خوایم وارد غلاف کنیم اون چرخ گوشتی که قبلاً داشتیم چرخ می­کردیم پرش رو من عوض کردم اینو بیشتر چرخ گوشت داره ممکنه بعضی­ها نداشته باشند اگر که نداشت جزو ادواتش شما می­تونید از بیرون تهیه کنید و اگر دیدی هیچکدوم از اینا مقدور نیست با دست این کار رو انجام بدید من یک مقدار از غلاف رو برش میزنم این غلاف­ها رو لوازم قنادی­ها بیرون می­فروشند ببینید مثل شکلاتی که سرش رو می­پیچیم شما از این طرف که می­زنید مواد از اونور میاد بیرون من این نخ­های شیرینی فروشی رو نگه می­دارم حالا هر نخی که داشتید اینو ببنید گره میزنم و مطمئن می­شیم که سفت شده.

من مواد رو از این ور می­ریزم تا بیاد داخل غلاف و این مقداری هوا داشت که مجبور شدم باز کنم تا هواش خارج بشه اگر برای شما هم اتفاق افتاد حتماً این کار رو انجام بدید دوباره مثل شکلات بپیچید و هر نوع نخی که داشتید مانعی نداره همین نخ رو استفاده کنید ما مثل شکلات می­پیچیم اینو شما ببرید دیگه شما یک سوسیسی که دارید که ممکنه هواهای مختلفی داشته باشه به سایزهای مختلفی می­پیچیم مثلاً اندازه­های انگشتی و یکی بعدی رو سایزش رو می­تونید تغییر بدید.

خب دوستان ببنید انگشتی-  کوکتل – بند انگشتی – هات داگ و همه مدل ما می­تونیم اینا رو ببندیم اگر شما این غلاف رو نتونستید آماده کنید از این پلاستیک یا سلفون­هایی که رستوران­ها قاشق­ها رو می­زارند داخلش از اونا می­تونید تهیه کنید دونه دونه خودتون داخلش رو پر کنید و هواش رو خارج کنید و با حداقل­ها هم می­تونید این کار رو انجام بدید اینو کاملاً داخل پلاستیک فریزر طوری می­گذارید که هواش رو کامل خارج کرده باشید اینو آروم آروم گرد می­کنید همونجوری که توی پختش انجام دادیم و این نخ برای اینه که پلاستیکش باز نشه اصلاً محکم نبندید خیلی خیلی عادی ببینید می­تونید به صورت دوتایی ببندید ما بقیه مواد رو آماده می­کنیم و همه رو داخل غلاف می­زنیم و برای طریقه پختش خدمتتون می­رسیم.

توی این مرحله ما اومدیم مقداری رنگ لبو با آب مخلوط کردیم یا لبویی که پخته بودیم و آب اون رو نیاز نداشتیم و بعد به این مواد اضافه می­کنیم تا رنگش صورتی بشه و رنگش همونی بشه که توی بازار شما دارید می­بینید. الان که آماده شده بعد اینا رو می­زنیم توی غلاف و همه مواد که داخل غلاف ریخته شد و آماده شد مرحله بخار پز کردن هست.

ما می­توانیم بعد از اینکه همه اینا رو توی غلاف آماده کردیم داخل آب جوش بریزیم یا آب جوش رو بریزیم روی اینا فرقی نمی­کنه یا اینکه می­تونیم به صورت بخار پز اینا رو آماده کنیم. در صورتی که بخوایم مستقیم توی آب جوش قرار بدیم حدود نیم ساعت زمان نیاز داریم اما زمانی که می­خوایم به صورت بخار پز اینا رو آماده کنیم بین 45 تا یک ساعت به زمان نیاز داریم.

الان ما داخل قابلمه آب ریختیم و توری رو می­زاریم روی آب و این سوسیس­ها رو داخل ظرفمون می­چینیم. یه سری دوستان این توری رو نداشتند برای بخار پز کردن و قصدم داشتند که سوسیس­ها رو بخار پز کنند باید چه کاری انجام بدند؟ ببینید این سبدها حالا چه جنس آلومینیومی باشه چه استیل باشه هر چی از قدیم این آلومینیوم­ها بود اینو داخل قابلمه­ای که به اندازه این باشه قرار بدهند و سوسیس­ها رو داخلش بچینند و سعی کنند آب تا زیر این باشه و کمتر باشه و درب قابلمه رو بگذارند و این به مدت 45 تا یک ساعت دیگه آماده باشه و بعد از جوش حرارتش کم بشه و از قبل یک مقدار یخ داخل ظرف آماده کردیم یک مقدار هم آب سرد اضافه می­کنیم .

این یخ و آب سرد رو به این دلیل اضافه می­کنیم وقتی که سوسیس­هامون پخت و خواستیم برداریم یک شوک باید بهش وارد کنیم. حدود 10 دقیقه داخل یخ باید بمونند و بیشتر هم بمونند بهتره چون قاعدش اینه که شما وقتی سوسیس و کالباس رو درست کردید 24 ساعت در یخچال بموند و بعد استفاده کنید و این مغز سوسیس رو کاملاً سرد می­کند و یک مقدار انسجامش رو بیشتر می­کند.

 

 

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سوسیس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *