رضیم
شماره دستور پخت: 11918
رضیم
طرز تهیه خورش آلو مسما

موارد لازم + طرز تهیه

خورش آلو مسما یکی از خورش‌های معروف گیلان است که در این استان با نام شیرین قاتق هم شناخته می‌شود. طعم این خورش خوش طعم ترش یا ملس است و برای افرادی که غذاهای ترش را می‌پسندند گزینه‌ی بسیار مناسبی است. برای مشاهده‌ی نحوه‌ی پخت غذاهای شمالی و همچنین آموزش گام به گام خورشت گیلانی آلو مسما با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه یا ران مرغ ۴ تکه

قیسی ۱۰ عدد

آلو سیاه ۱۰ عدد

شکر ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۳ عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

روغن و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت خورش آلو مسما

گام اول

روی تکه‌های مرغ کمی نمک و فلف سیاه بپاشید. در تابه‌ای مناسب به اندازه‌ی کافی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن قطعات مرغ را درون تابه بچینید و آن‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

گام دوم

پس از اینکه دو طرف مرغ‌ها طلایی شد، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. آلوها و قیسی‌ها را برای 15 ذقیقه در ظرف آبی قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس پیازها را پوست گرفته و به شکل نگینی یا خلالی سرخ کنید.

گام سوم

پیازها را با مقدار کمی روغن در قابلمه‌ای که برای پخت خورش مد نظرتان است تفت دهید تا اندکی سبک شوند. پس از اینکه پیازها سبک شدند، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید تا زردچوبه و پیاز یک‌دست شوند.

گام چهارم

قیسی و الوها را به خوبی آب‌کشی کرده و به پیاز داغ اضافه کنید. آلو و قیسی‌ها را 5 دقیقه در قابلمه تفت دهید سپس وسط قابلمه کمی رب بریزید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

گام پنجم

بعد از اینکه خامی رب گرفته شد و سرخ شد، مرغ‌های سرخ شده، شکر، فلفل سیاه و نمک را به محتویات قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورش به روغن بیفتد. برای سرو خورش 40 دقیقه زمان لازم است.

گام ششم

این خورش باید مانند خورش کرفس به شکل کم آب سرو شود. در برخی مناطق کشمش هم به این خورش اضافه می‌شود. شما هم می‌توانید بر حسب سلیقه در انتهای پخت کمی کشمش به خورش‌تان اضافه کنید.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورش آلو مسما”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی