رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

خورش مسما بادمجان یکی از خورش های ساده و اصیل ایرانی است که در انواع دستور تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان مسما به سایت رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مرغ ۲ تکه بزرگ

گوجه فرنگی ۲ عدد

زعفران دم کرده به میزان لازم

زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

پیاز نگینی ۱ عدد

غوره نصف پیمانه

بادمجان قلمی ۴ عدد

رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش مسما بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش مسما بادمجان ابتدا بادمجان را شسته و پوست می گیریم. سرمان را نمی شکنیم. سپس با حداقل یک چاقو یک برش عمودی کوچک در بدنه بادمجان ایجاد می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان را به مدت 1 ساعت در آب نمکی که کمی غلیظ باشد، خیس می کنیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس با آب گرم بشویید و بگذارید خشک شود. تابه ای بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

طبقه سوم

سپس بادمجان را سرخ کنید. بادمجان ها را از ماهیتابه خارج کرده و در همان ماهیتابه با کمی نمک و زردچوبه تکه های مرغ را تفت دهید تا تمام قسمت های مرغ طلایی و برشته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پیازها را بشویید و پوست بگیرید سپس به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز روشن و طلایی شود.

مرحله پنجم

حالا ادویه ها را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بیرون بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس 3 فنجان آب جوش اضافه کنید و سس را به جوش بیاورید.

مرحله ششم

در این مرحله میزان نمک سس را تست می کنیم. حالا تکه های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش تثبیت شود. همچنین بهتر است در حین آماده سازی خورش، مرغ ها را چندین بار پشت و رو کنید تا به طور کامل جا بیافتد.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورش مسما بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *