موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم:
ماهي (از هر نوعي كه دوست داشتين )مال من سرخو هست ١ عدد متوسط
پياز ٢ عدد
سير ٢ حبه
ادويه(تخم گشنيز ادويه ماثر كه بوي بد ماهي را از بين ميبره-فلفل تازه آسياب شده-زعفران داخل گوشت ماهي ريخته شود-نمك)
آب ليمو ترش تازه ٣ عدد
روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوري
زغال چند تكه كوچك
طرز تهيه:
براي تهيه يه ظرف برداريد ،پياز را حلقه حلقه كنيد و سير را هم همينطور برش بزنيد بريزيد داخل كاسه بعد بهش پودر تخم گشنيز،فلفل،نمك،آب ليمو ترش،روغن زيتون)را اضافه و همه مواد را باهم مخلوط كنيد و ماهي را بعد از شستشو و خشك كردن داخل ظرف قرار دهيد و كل بدن ماهي را باهاش مرينيت كنيد مخصوصا داخل بدنش را،بعد از مخلوط مواد داخل شكمش گذاشته و با فويل بسته و ميزاريد داخل فر بعد وقتي نزديك شدين به اتمام پخت شكم ماهي را باز كنيد مواد پيازي را از شكم خارج كنيد وشكم را باز كرده زعفران زده به گوشت ماهي و همانطور كه باز است بدون فويل گريل كنيد،بعد از آن ماهي را در قابلمه اي قرار دهيد و يك كاسه فلزي و كوچك داخل قابلمه بزاريد و چند تا زغال را روي شعله گاز خوب سرخ كنيد و بزاريد داخل كاسه كوچكي كه درون قابلمه گذاشتيدو حالاااااااا مقدار خيلي كم آب روي زغال ريخته و وقتي دود كرد سريع در قابلمه را گذاشته حدودا ٥-٦ دقيقه احازه دهيد دود ذغال به خورد ماهي برود و بعد از آن ماهي را از قابلمه در آورده و با كته نوش جان كنيد.
پ ن:اين روش فقط براي دودي كردي ماهي است و طعم ماهي زغالي طبيعتا با اين روش فرق ميكند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.