رضیم
شماره دستور پخت: 1502
رضیم
طرز تهیه ماهي زغالي

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم،طرفداراي ماهي كجان؟👌🏻😊
عكسمون ساده ست ولي غذامون بسيار خوشمزست…
ماهي زغالي
مواد لازم:
ماهي (از هر نوعي كه دوست داشتين )مال من سرخو هست
پياز ٢ عدد
سير ٢ حبه
ادويه(تخم گشنيز ادويه ماثر كه بوي بد ماهي را از بين ميبره-فلفل تازه آسياب شده-زعفران داخل گوشت ماهي ريخته شود-نمك)
آب ليمو ترش تازه
روغن زيتون
زغال چند تكه كوچك
طرز تهيه:
براي تهيه يه ظرف برداريد ،پياز را حلقه حلقه كنيد و سير را هم همينطور برش بزنيد بريزيد داخل كاسه بعد بهش پودر تخم گشنيز،فلفل،نمك،آب ليمو ترش،روغن زيتون)را اضافه و همه مواد را باهم مخلوط كنيد و ماهي را بعد از شستشو و خشك كردن داخل ظرف قرار دهيد و كل بدن ماهي را باهاش مرينيت كنيد مخصوصا داخل بدنش را،بعد از مخلوط مواد داخل شكمش گذاشته و با فويل بسته و ميزاريد داخل فر بعد وقتي نزديك شدين به اتمام پخت شكم ماهي را باز كنيد مواد پيازي را از شكم خارج كنيد وشكم را باز كرده زعفران زده به گوشت ماهي و همانطور كه باز است بدون فويل گريل كنيد،بعد از آن ماهي را در قابلمه اي قرار دهيد و يك كاسه فلزي و كوچك داخل قابلمه بزاريد و چند تا زغال را روي شعله گاز خوب سرخ كنيد و بزاريد داخل كاسه كوچكي كه درون قابلمه گذاشتيدو حالاااااااا مقدار خيلي كم آب روي زغال ريخته و وقتي دود كرد سريع در قابلمه را گذاشته حدودا ٥-٦ دقيقه احازه دهيد دود ذغال به خورد ماهي برود و بعد از آن ماهي را از قابلمه در آورده و با كته نوش جان كنيد.
پ ن:اين روش فقط براي دودي كردي ماهي است و طعم ماهي زغالي طبيعتا با اين روش فرق ميكند.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماهي زغالي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)