رضیم
شماره دستور پخت: 465
رضیم
طرز تهیه ماهی کبابی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهی کبابی

متن ویدئو طرز تهیه ماهی کبابی

ببینید ماهی آب آن هم دارد خشک می­شود و برمی­گردانیم. به این مرحله که رسید پوست ماهی قلفتی ور می­آید می­توانید راحت پوست آن را بکنید. مرینیت به این هم می­زنیم.

امروز می­خواهم ماهی قزل آلا کبابی با طعم و عطر ذغال یاد بدهم اولین چیزی که نیاز داریم. نیاز به یک توری داریم. ماهی قزل آلا داریم، البته قزل آلای استرالیا رنگش صورتی رنگ است گوشتش. این هم باز کردم گذاشته­ام.  خب برویم مواد اولیه را معرفی کنم. فلفل سیاه داریم، زردچوبه داریم. فلفل قرمز، آبلیمو، پودر سیر حتماً داریم، سیر تازه نزنید بهتر است. نمک داریم و آبلیمو. کاری که می­کنم یک ماهی را بیایم پاکشان کنم و به شما نشان بدهم که چکار می­خواهم بکنم. این از ماهی­مان. اولین کاری که می­کنیم چاقو را می­ندازیم داخل. این انتهاست که این­جاست از بالای استخوان به این شکل دستمان را می­گذاریم بالا و ببینید سعی می­­کنیم تا انتهایی­ترین جا بیایم. جایی را هم قطع نمی­کنیم. این­جا می­آید بیرون می­بینید. این­جا به این صورت باز می­شود حالا از همین بغل همین مسیر را فالو می­کنیم به این شکل.

چاقوی تیز داشته باشید مثل خمیر می­بردش. البته تیغ­کشی نمی­خواهم بکنم به خاطر همین چون می­خوام رو ذغال کبابش بکنم اگه تیغ کشی بشه ماهی خراب می­شود و تا آن­جایی که می­خواهیم روی آتش نمی­ماند. این از این مرحله. به این­جا که رسید یک فشار کوچک به آن می­دهیم تیغ­ها را هم به هیچ عنوان در نیارید. می­آییم روی قسمت سر آن و یک ضربه به این شکل می­زنیم روی سر آن. این هم به این شکل باز شد کاملاٌ. نه پاک کردن داره نه تمیز کردن داره. نه چیزی. این از این یک بار هم برش می­گردانید. رو به پشت و یک فشار هم از این­جا روش میارید. خب ماهی­مان آماده شد این هم می­آید کنار. می­رویم برای درست کردن مواد اولیه­اش. من یک ظرف سس انتخاب کردم چون زمانی که می­خواهیم درستش بکنیم، نیاز داریم ظرف سس را داشته باشیم. آبلیمو داخلش اضافه می­کنیم. به اندازه تقریباً برای سه تا ماهی به اندازه یک استکان.

خب حالا برویم تو کار ادویه­ها، فلفل قرمز اندازه­ای که می­تونیم استفاده بکنیم. مقداری می­خواهم تند و تیز باشه. این هم فلفل قرمز، زرد چوبه، این هم به اندازه نوک قاشق غذاخوری. فلفل سیاه به همون اندازه، و پودر سیر. یک مقداری بیشتر از باقی مواد و نمک هم هر اندازه­ای لازم بود. نیاز دارم که کمی روغن هم داخلش بریزم. حالا این موادمان را در ظرف را می­بندیم و کاملاً شِیکش می­کنیم تا این مواد همه با هم دیگه به صورت یک شکل مخلوط بشن. دیگه باقیشو می­ریم پای گاز و بهتون نشون می­دم. این از این ماهی را پهن می­کنیم روی ظرف، کمی فلفل سیاه، نگران مرینیت کردن نباشید من این رو بارها امتحانش کردم و خیلی خوشمزه و خوش خوراک می­شه با این روش اگر امتحان بکنیم، کمی هم نمک. زیاد نگران تیغ­هاشم نباشید. وقتی پخته بشه تیغ­های این­ها به شکل خمیر از توش درمیاد. تا زمانی که اینو دارد می­پزید به هیچ عنوان  درش را لاک نکنید، این­جوری فشار بیارید، دمیجش بکنید به ماهی آسیب برسونید.

همین­جوری آهسته قسمت بالاش رو روش می­ذاریم وقتی هم خواستیم برش گردونیم قسمت بالاش رو روش می­گذاریم. وقتی خواستیم برش گردونیم برش می­گردونیم به این شکل درش دوباره باز می­مونه. می­ریم پای آتیش و باقی کارو با هم انجام می­دیم. اولین کاری که می­کنیم اول ذغال زیرشو ببینید خیلی کمه. حالا می­خوایم برگردونیم درشم نمی­بندیم که دمیج بشود. به این شکل برمی­گردانیم و می­گذاریم این طرفش. البته پوستشو می­خوام بکنم خود ماهی هم برشته بشود. البته پوست این­ها زیاد قابل خوردن نیست. به خاطر همین می­گم پوستشو بگذارید برشته بشود برمی­­گردانیم پشتش هم برشته می­کنیم. ببینید الان آماده است و برمی­گردانم فشاری هم به آن نمی­آورم. مطمئن می­شوم که به فنرها نچسبیده باشد. دوباره رهاش می­کنم می­آیم سراغ بعدی. چند باری این کار را می­کنم این حالا تقریباً حالا 70 درصد آماده شده است. یک مقداری که خودش را گرفت شروع می­کنم از مواد مرینیتمون هم بهش اضافه می­کنم. ببینید خوشمزه خوش خوراک.

دمیجش نکنید، برگردانید به این شکل و بعد هم درش را بیاورید بالا. مطمئن باشید که نچسبیده. این هم یک مقدار خودش را گرفت مواد مرینیت هم به این می­زنیم. آماده­اش می­کنم تا وقتی کاملاً بپزه و آن موقع دوباره فیلم می­گیرم و به شما نشان می­دهم. که ماهی­مان در چه وضعیتیه.

ببینید ماهی آب آن هم دارد خشک می­شود و می­رویم برای بر­گرداندنش. به این مرحله که رسید پوست ماهی قلفتی ور می­آید می­توانید راحت پوست آن را بکنید. مرینیت به این هم می­زنید. یک مقدار دیگر هم به آن سس می­زنم و عالی است. فقط باید بالای سرش باشید و تند تند برگردانید یعنی میزان ذغال هم ببینید ذغال زیادی نیست پس موقع پختنش مراقب باشید. یک تیکه از ماهی می­کنیم و ببینید تیغ­هاش هم به راحتی جدا می­شود اصلاً کاری به تیغ­هاش نداریم.

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
خمیر سیر یا سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز،نمک و فلفل،پودرسیر
لیموترش تازه
فلفل سبز ۲ عدد
زعفران
کره
روغن زیتون
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
طرز تهیه: ابتدا ماهی را فیله کرده و مثل ویدیو به تکه های مساوی تقسیم کنید،سپس برای مواد مرینید ماهی در کاسه ای مناسب پیازها را خلالی نازک خرد کنید و حتما توی دستاتون فشار بدید تا به اصطلاح اشک پیاز در بیاید و بعد در کاسه بریزید و به ترتیب خمیر سیر یا سیر خرد شده ،نمک و فلفل سیاه،پودرتخم گشنیز و پودرسیر و مقداری روغن زیتون و لیموترش تازه را باهم مخلوط کنید و به ماهی های شسته شده که حتما خشک کردین اضافه و مخلوط کنید توجه داشته باشین به گوشت چنگ نزنید چون ظریفه و از هم میپاشه،سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید،بعد از استراحت قطعات ماهی را طبق فیلم به سیخ چوبی کشیده و‌مابین هر ماهی یک فلفل دلمه قرار دهید و در تابه سرخ کنید،حتما اول از سمت پوست ماهی را سرخ کنید سپس از سمت گوشت ،روی گوشت ماهی در حین پخت دوبار از مخلوط (کره+زعفران+لیموترش+نمک) براش کنید و وقتی سرخ شد در کنار کته ساده یا سبزی پلو نوش جان کنید بسیار خوشمزست حتما امتحان کنید
پ ن: دوستان عزیزم اصل این ماهی روی زغال هست ولی خب چون دسترسی به زغال و گاها فر برای دوستان مشکل هست در تابه سرخ شده😍

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماهی کبابی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *