موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماهی کبابی
متن ویدئو طرز تهیه ماهی کبابی
ببینید ماهی آب آن هم دارد خشک میشود و برمیگردانیم. به این مرحله که رسید پوست ماهی قلفتی ور میآید میتوانید راحت پوست آن را بکنید. مرینیت به این هم میزنیم.
امروز میخواهم ماهی قزل آلا کبابی با طعم و عطر ذغال یاد بدهم اولین چیزی که نیاز داریم. نیاز به یک توری داریم. ماهی قزل آلا داریم، البته قزل آلای استرالیا رنگش صورتی رنگ است گوشتش. این هم باز کردم گذاشتهام. خب برویم مواد اولیه را معرفی کنم. فلفل سیاه داریم، زردچوبه داریم. فلفل قرمز، آبلیمو، پودر سیر حتماً داریم، سیر تازه نزنید بهتر است. نمک داریم و آبلیمو. کاری که میکنم یک ماهی را بیایم پاکشان کنم و به شما نشان بدهم که چکار میخواهم بکنم. این از ماهیمان. اولین کاری که میکنیم چاقو را میندازیم داخل. این انتهاست که اینجاست از بالای استخوان به این شکل دستمان را میگذاریم بالا و ببینید سعی میکنیم تا انتهاییترین جا بیایم. جایی را هم قطع نمیکنیم. اینجا میآید بیرون میبینید. اینجا به این صورت باز میشود حالا از همین بغل همین مسیر را فالو میکنیم به این شکل.
چاقوی تیز داشته باشید مثل خمیر میبردش. البته تیغکشی نمیخواهم بکنم به خاطر همین چون میخوام رو ذغال کبابش بکنم اگه تیغ کشی بشه ماهی خراب میشود و تا آنجایی که میخواهیم روی آتش نمیماند. این از این مرحله. به اینجا که رسید یک فشار کوچک به آن میدهیم تیغها را هم به هیچ عنوان در نیارید. میآییم روی قسمت سر آن و یک ضربه به این شکل میزنیم روی سر آن. این هم به این شکل باز شد کاملاٌ. نه پاک کردن داره نه تمیز کردن داره. نه چیزی. این از این یک بار هم برش میگردانید. رو به پشت و یک فشار هم از اینجا روش میارید. خب ماهیمان آماده شد این هم میآید کنار. میرویم برای درست کردن مواد اولیهاش. من یک ظرف سس انتخاب کردم چون زمانی که میخواهیم درستش بکنیم، نیاز داریم ظرف سس را داشته باشیم. آبلیمو داخلش اضافه میکنیم. به اندازه تقریباً برای سه تا ماهی به اندازه یک استکان.
خب حالا برویم تو کار ادویهها، فلفل قرمز اندازهای که میتونیم استفاده بکنیم. مقداری میخواهم تند و تیز باشه. این هم فلفل قرمز، زرد چوبه، این هم به اندازه نوک قاشق غذاخوری. فلفل سیاه به همون اندازه، و پودر سیر. یک مقداری بیشتر از باقی مواد و نمک هم هر اندازهای لازم بود. نیاز دارم که کمی روغن هم داخلش بریزم. حالا این موادمان را در ظرف را میبندیم و کاملاً شِیکش میکنیم تا این مواد همه با هم دیگه به صورت یک شکل مخلوط بشن. دیگه باقیشو میریم پای گاز و بهتون نشون میدم. این از این ماهی را پهن میکنیم روی ظرف، کمی فلفل سیاه، نگران مرینیت کردن نباشید من این رو بارها امتحانش کردم و خیلی خوشمزه و خوش خوراک میشه با این روش اگر امتحان بکنیم، کمی هم نمک. زیاد نگران تیغهاشم نباشید. وقتی پخته بشه تیغهای اینها به شکل خمیر از توش درمیاد. تا زمانی که اینو دارد میپزید به هیچ عنوان درش را لاک نکنید، اینجوری فشار بیارید، دمیجش بکنید به ماهی آسیب برسونید.
همینجوری آهسته قسمت بالاش رو روش میذاریم وقتی هم خواستیم برش گردونیم قسمت بالاش رو روش میگذاریم. وقتی خواستیم برش گردونیم برش میگردونیم به این شکل درش دوباره باز میمونه. میریم پای آتیش و باقی کارو با هم انجام میدیم. اولین کاری که میکنیم اول ذغال زیرشو ببینید خیلی کمه. حالا میخوایم برگردونیم درشم نمیبندیم که دمیج بشود. به این شکل برمیگردانیم و میگذاریم این طرفش. البته پوستشو میخوام بکنم خود ماهی هم برشته بشود. البته پوست اینها زیاد قابل خوردن نیست. به خاطر همین میگم پوستشو بگذارید برشته بشود برمیگردانیم پشتش هم برشته میکنیم. ببینید الان آماده است و برمیگردانم فشاری هم به آن نمیآورم. مطمئن میشوم که به فنرها نچسبیده باشد. دوباره رهاش میکنم میآیم سراغ بعدی. چند باری این کار را میکنم این حالا تقریباً حالا 70 درصد آماده شده است. یک مقداری که خودش را گرفت شروع میکنم از مواد مرینیتمون هم بهش اضافه میکنم. ببینید خوشمزه خوش خوراک.
دمیجش نکنید، برگردانید به این شکل و بعد هم درش را بیاورید بالا. مطمئن باشید که نچسبیده. این هم یک مقدار خودش را گرفت مواد مرینیت هم به این میزنیم. آمادهاش میکنم تا وقتی کاملاً بپزه و آن موقع دوباره فیلم میگیرم و به شما نشان میدهم. که ماهیمان در چه وضعیتیه.
ببینید ماهی آب آن هم دارد خشک میشود و میرویم برای برگرداندنش. به این مرحله که رسید پوست ماهی قلفتی ور میآید میتوانید راحت پوست آن را بکنید. مرینیت به این هم میزنید. یک مقدار دیگر هم به آن سس میزنم و عالی است. فقط باید بالای سرش باشید و تند تند برگردانید یعنی میزان ذغال هم ببینید ذغال زیادی نیست پس موقع پختنش مراقب باشید. یک تیکه از ماهی میکنیم و ببینید تیغهاش هم به راحتی جدا میشود اصلاً کاری به تیغهاش نداریم.
طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا
ماهی کبابی قزل آلا" width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/240861092_409229173897170_1570412801785385367_n.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/240861092_409229173897170_1570412801785385367_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/240861092_409229173897170_1570412801785385367_n-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/240861092_409229173897170_1570412801785385367_n-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/240861092_409229173897170_1570412801785385367_n-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/240861092_409229173897170_1570412801785385367_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />
مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
خمیر سیر یا سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز،نمک و فلفل،پودرسیر
لیموترش تازه
فلفل سبز ۲ عدد
زعفران
کره
روغن زیتون
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
طرز تهیه: ابتدا ماهی را فیله کرده و مثل ویدیو به تکه های مساوی تقسیم کنید،سپس برای مواد مرینید ماهی در کاسه ای مناسب پیازها را خلالی نازک خرد کنید و حتما توی دستاتون فشار بدید تا به اصطلاح اشک پیاز در بیاید و بعد در کاسه بریزید و به ترتیب خمیر سیر یا سیر خرد شده ،نمک و فلفل سیاه،پودرتخم گشنیز و پودرسیر و مقداری روغن زیتون و لیموترش تازه را باهم مخلوط کنید و به ماهی های شسته شده که حتما خشک کردین اضافه و مخلوط کنید توجه داشته باشین به گوشت چنگ نزنید چون ظریفه و از هم میپاشه،سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید،بعد از استراحت قطعات ماهی را طبق فیلم به سیخ چوبی کشیده ومابین هر ماهی یک فلفل دلمه قرار دهید و در تابه سرخ کنید،حتما اول از سمت پوست ماهی را سرخ کنید سپس از سمت گوشت ،روی گوشت ماهی در حین پخت دوبار از مخلوط (کره+زعفران+لیموترش+نمک) براش کنید و وقتی سرخ شد در کنار کته ساده یا سبزی پلو نوش جان کنید بسیار خوشمزست حتما امتحان کنید
پ ن: دوستان عزیزم اصل این ماهی روی زغال هست ولی خب چون دسترسی به زغال و گاها فر برای دوستان مشکل هست در تابه سرخ شده😍
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.