



موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخکرده
متن ویدئو طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخکرده
سلام حالتون چطوره؟ امروز اومدم براتون ماکارونی بزنم. ماکارونی تریدی. دور تا دور تهدیگ. با ما همراه باشید.
خب بریم برای تهیه ماکارونیمون. خیلی سریع، انفجاری میخوام یه ماکارونی براتون بزنم، تا حالا کسی نزده. سریع باید برم، بچهها بالا پشتبوم دارن برف پارو میکنن، منم باید برم باهاشون برف پارو کنم.
یه پیاز، پیازو نگینی خرد میکنیم. یدونه پیاز برای تقریبا نیم کیلو گوشت توی ماکارونی، من فکر میکنم بس باشه. یه کنترل کیفی بکنیم، پیازا از قلم نیفته. دونه درشتاشو یه حالی بهشون بدیم.
2 حبه سیر داریم، اینارو هم کوچولو، نگینی، خوشکل خرد میکنیم.
بریم برای خرد کردن پاپریکامون. پاپریکا من نصف استفاده میکنم. فکر میکنم نصف کافی باشه. پاپریکا هم نگینی خرد میکنیم. البته پاپریکا دلبخواهیه. خیلیا دوست دارن میزنن تو گوشت. خیلیا دوست ندارن. من خودم به شخصه دوست دارم. اینم از پاپریکامون. پس پاپریکا، سیر و پیاز. بریم برای سرخ کردنش. روغن کف ماهیتابه، میذارید ماهیتابتون داغ بشه. دیگه نه انقدر داغ. پیازو میریزید توش. شروع میکنید هم زدن. سیر 2 حبه اضافه میکنیم به پیازمون. البته میتونید سیرم رنده کنید، له کنید، همه این کارا دلبخواهی و میلیه. ولی من چون که دیگه در کنار هم بود، همه رو خرد کردم و شروع میکنیم به اضافه کردن پاپریکا.
الان میخوایم ادویههامونو اضافه کنیم با گوشتمون، با نمکمون، تقریبا من اینجا نیم کیلو گوشت دارم به ماکارونیم اضافه میکنم. البته اونایی که نمیتونن گوشت بخورن یا دوست ندارن گوشت رو، میتونن از همین مقدار سویا استفاده کنن. من خودم سویا رو خیلی دوست دارم و شیرشو. شیر سویا معرکه است. صبح به صبح یه لیوان بزنید. تقریبا 3 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و 2 قاشق چایخوری زردچوبه. اگه زردچوبه بیشتر دوست دارید، بزنید. مواد رو هم میزنیم. گوشتتون اگه میخواید گولهگوله نشه با این فن البته قاشق باید چوبی باشه تا ماهیتابتون صدمه نبینه و اینو بکوبیدش.
خب میبینید که گوشت ما اینجا الان آب انداخته، تغییر رنگ داده، الان میخوایم تو این مرحله بهش رب اضافه کنیم. تقریبا دو تا قاشق غذاخوری من به این رب اضافه میکنم. من به جای اینکه آب به این ضافه کنم، بهش گوجه رنده شده اضافه میکنم. این بهش طعم و رنگ خیلی خوبی میده. شما اگر اینو (کنسرو) ندارید، میتونید گوجه رو رنده کنید. مایع رو هم میزنید.
من اینجا در انتهای کار یه قاشق غذاخوری رب پاپریکا میزنم بهش. این رب یه ذره تنده و مایعتون رو خوشطعم میکنه. البته اینم باز دلبخواهیه. میتونید بزنید، اگر نداشتید که نزنید، همین مواد کفایت میکنه. چون که طعم اینو واقعا خوشمزه میکنه رب پاپریکا من بهتون میگم امتحانش کنید. ضرر نمیکنید. شعله رو میاریم رو به پایین، میذاریم این خودش به مرور زمان لعاب میندازه و یه سس خیلی خوشمزه و باحال میشه. روی شعله کم میذاریم بمونه، درشو میذاریم تا قشنگ موادمون جا بیفته. ماهیتابه ما در نداره. پس ما از این استفاده میکنیم برای درش. به من اشاره کردن گفتن نگفتی چند دقیقه، یک ربع تا 20 دقیقه بذارید رو دمای پایین تا موادتون جا بیفته.
بریم برای جوشوندن پاستامون. تقریبا من نیم کیلو پاستا اسپاگتی گرفتم برای ماکارونی. اسپاگتیهارو تو ایتالیا نمیشکونن. اگر بشکونی یعنی فحش دادی به ایتالیایی. مثل اینکه مثلا قیمه رو بریزی تو ماستها یا ماستو بریزی تو قیمه. پس خانما آقایون ماکارونیاتونو نشکونید. بذارید همینجوری بلند بمونه توی ماکارونیتون. اینکه میگن سرش میسوزه، تهش نیمسوز میشه اینا گوش ندید. بذارید ماکارونی خودش میره یواش توی آب. نمک رو یادم رفت. نمکم بریزید. تقریبا دو تا قاشق چایخوری نمک. خب بریم برای آبکش کردنشون، وقتی که ماکارونی رو با نوک ناخنتون میبرید توش یکمی سفتتر از بیرونشه و این کافیه برای این کار. یعنی نباید بذارید که کاملا ماکارونیتون بپزه. چون که یه جای دیگه هم برای مایه که قاطی میکنید باید بذارید. پس بریم برای آبکش کردنش و برگردیم.
خب بریم برای قسمت نهایی. تهدیگ سیبزمینی و ماکارونیهارو بکشیم و بره بره. اینجا کره داریم. تقریبا 100 تا 150 گرم کره، کف قابلمه و دور قابلمه و من اینجا دو مدل سیبزمینی قاچ کردم. یه مدل حالت مثلثی توی آب داغ دو سه بار اینارو شستم بعد نمک زدم و گذاشتم مونده و اضافههای مثلثیاش شده این که میذارم برای کف ماکارونی. توی آشپزی من همه آدما میدونن که مادرای خودمون بهتر از همه آشپزا ماکارونی و قرمهسبزی و قیمه و اینا رو از همه بهتر درست میکنن.
چون سالهاست دارن درست میکنن. پس اگر من ماکارونی معمولی میخواستم بزنم که هیچ فرقی با ماکارونیای قدیمی نمیشد. پس همیشه اگه خواستید آشپزی کنید. یه فن جدید، یه ابداع جدید، یک کار جدید رو سعی کنید توی ذهنتون انجام بدید و روی غذاتون پیاده کنید. این رمز موفقیت یه آشپز خوبه به نظر من. من تهدیگهای سیبزمینی رو شروع کردم اینجوری مثلثی درست کردن کنار قابلمم چیدن. الان متوجه میشید که کاشیکارا چقدر کارشون سخته. ماکارونی غذای سادهای هست ولی سادهترین غذاهارو شما میتونید برای خودتون چالش کنید و از خوردن اون غذا لذت ببرید.
خبر بریم برای کشیدن ماکارونیمون. شروع میکنیم ماکارونیا رو کمکم اضافه کردن به کف قابلممون و از این موادمون لایه به لایه میریزیم روی ماکارونیمون. من خودم تو رستوران غذا درست میکنم، فقط فوکوسم روی غذا درست کردنه یعنی با اون غذا حال میکنم و فکر میکنم این غذارو خوشمزه میکنه و مشتریها بعد اون غذایی که واقعا من فوکوسمو گذاشتم میان تشکر میکنن. این کارم شما میتونید بکنید، فکرکنم جواب بده. خب بعد از اینکه ما کشیدیم ماکارونیمونو، یه کاغذ آلمینیومی میاریم به اندازه در قابلممون، میکشیم روی قابلممون، دورشو فیکس میکنیم، میذاریم داخل فر، 180 درجه سانتیگراد، تقریبا 45 دقیقه تا یک ساعت تا این کاملا دم بکشه و جا بیفته و تهدیگهای خوشرنگ و طلایی به شما بده. بریم بذاریم داخل فر.
خب بریم برای، ببینیم چی شد. خب بریم برتی طعم کردن ماکارونیمون. واقعا من از کجاش شروع کنم. ببینید جلوههای ویژه. خیلی خوشمزه است. همینو میتونم بگم. امیدوارم برنامه مارو دوست داشته باشید، لایک و سابسکرایب یادتون نره، کامنت هم بنویسید. تا برنامه بعدی خدانگهدار.
ترمه (خریدار محصول) –
دست به کار میشم که درستش کنم