
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم نان قهوه🍞☕️:
آره (همه منظوره) : ۳۰۰ گرم (دو پ)
خمیرمایه فوری : ۵ گرم (یک ق چ)
شکر قهوه ای یا سفید: ۳۵ گرم (یک سوم پ)
نمک: ۴ گرم ( یک دوم ق چ)
کره ی آب شده : ۲۵ گرم ( دو ق غ)
شیر : ۱۰۰ گرم
آب داغ(برای پودر قهوه فوری) :۱۱۰ تا ۱۲۰ گرم
پودر قهوه فوری : ۸ تا ۱۰ گرم ( ۲ ق غ)
طرز تهیه 🍞☕️:
اول آب داغ و پودر قهوه رو مخلوط کنید و بذارید خنک بشه بعد شیر و قهوه ای که خنک شده ،شکر و خمیرمایه فوری رو باهم مخلوط کنید و آرد ،نمک و کره ی آب شده (خنک شده) رو اضافه کنید و در حدی که آردی باقی نمونه مخلوط کنید، درپوش کاسه رو بذارید و یک ربع استراحت بدید و بعد طبق کلیپ دستتون رو چرب کنید و از کناره های خمیر بکشید و تا بزنید و خمیرو به شکل یک چانه در بیارید و درشو بذارید و ۵۰ دقیقه بهش استراحت بدید، بعد روی سطح کارتون رو کمی آرد پاشی کنید و خمیرو از کاسه خارج کنید و به ۶ قسمت تقسیم کنید، حدود ۹۵ گرم میشوند و چانه کنید، به چانه ها ده دقیقه استراحت بدید و بعد دوباره چانه کنید(دقت کنید سطح چانه ها کاملا صاف و یکدست و بدون پاره گی باشه) و در قالب (چرب و آردپاشی شده) بذارید(سایز قالب من ۲۴ در ۱۳ هستش) و روی قالب رو بپوشونید و ۶۰ تا ۷۰ دقیقه استراحت بدید تا خمیر حجم بگیره و بعد روشو آرد پاشی کنید و بذارید در فر کاملا داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزه، یک کاسه کوچک آب داغ هم کف فرتون بذارید.
نجوا –
دستتون درد نکنه واقعا ???????? ????