رضیم
شماره دستور پخت: 2986
رضیم
طرز تهیه نان قهوه

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم نان قهوه🍞☕️:
آره (همه منظوره) : ۳۰۰ گرم (دو پ)
خمیرمایه فوری : ۵ گرم (یک ق چ)
شکر قهوه ای یا سفید: ۳۵ گرم (یک سوم پ)
نمک: ۴ گرم ( یک دوم ق چ)
کره ی آب شده : ۲۵ گرم ( دو ق غ)
شیر : ۱۰۰ گرم
آب داغ(برای پودر قهوه فوری) :۱۱۰ تا ۱۲۰ گرم
پودر قهوه فوری : ۸ تا ۱۰ گرم ( ۲ ق غ)

طرز تهیه 🍞☕️:
اول آب داغ و پودر قهوه رو مخلوط کنید و بذارید خنک بشه بعد شیر و قهوه ای که خنک شده ،شکر و خمیرمایه فوری رو باهم مخلوط کنید و آرد ،نمک و کره ی آب شده (خنک شده) رو اضافه کنید و در حدی که آردی باقی نمونه مخلوط کنید، درپوش کاسه رو بذارید و یک ربع استراحت بدید و بعد طبق کلیپ دستتون رو چرب کنید و از کناره های خمیر بکشید و تا بزنید و خمیرو به شکل یک چانه در بیارید و درشو بذارید و ۵۰ دقیقه بهش استراحت بدید، بعد روی سطح کارتون رو کمی آرد پاشی کنید و خمیرو از کاسه خارج کنید و به ۶ قسمت تقسیم کنید، حدود ۹۵ گرم میشوند و چانه کنید، به چانه ها ده دقیقه استراحت بدید و بعد دوباره چانه کنید(دقت کنید سطح چانه ها کاملا صاف و یکدست و بدون پاره گی باشه) و در قالب (چرب و آردپاشی شده) بذارید(سایز قالب من ۲۴ در ۱۳ هستش) و روی قالب رو بپوشونید و ۶۰ تا ۷۰ دقیقه استراحت بدید تا خمیر حجم بگیره و بعد روشو آرد پاشی کنید و بذارید در فر کاملا داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزه، یک کاسه کوچک آب داغ هم کف فرتون بذارید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان قهوه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *