موارد لازم + طرز تهیه
یکی از انواع نان های مسطح، بولانی نام دارد که داخلش با سبزیجاتی مثل عدس یا کدو حلوایی سیب زمینی، تره فرنگی،تره پر گشته و به صورت پخته یا سرخ شده میل می گردد. بولانی غذایی با پخت راحت و ارزان قیمت می باشد که در افغانستان دارای محبوبیت بسیاری می باشد. افغان ها از تنور برای پخت بولانی استفاده می کنند و معمولا آن را با ترشی های مختلف در هنگام افطار سرو می کنند. مواد اولیه بولانی در همه جا یافت می گردد و خواهان بسیاری دارد و دسترسی به آن در شهرهای مختلف افغانستان خیلی راحت است. برای مشاهده کل آموزش و تمام مراحل پخت طرز تهیه بولانی سایت آموزشی رضیم را دنبال نمایید.
مواد لازم بولانی
آرد ۳ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
آب ۱ پیمانه
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
فلفل قرمز تند ۱ عدد
روغن ۴ قاشق غذا خوری
پیازچه ۱۰۰ گرم
اسفناج ۱۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
تره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه بولانی
- در مرحله اول، باید آرد را با نمک و آب درون یک کاسه مناسب بریزیم، بعد مواد را با هم ترکیب نماییم و خوب ورز دهیم تا خمیری یکدست و منسجم تهیه گردد.
- بعد خمیر آماده شده را بعد از ورز دادن بیست دقیقه استراحت می دهیم. سبزیها را می شوییم و ساطوری می نماییم و سیر و فلفل قرمز خرد شده را با بقیه ادویه ها و روغن به سبزی ها اضافه می نماییم و مواد را هم می زنیم.
- حالا خمیر را روی مکان تمیزی به صورت کاملا یکدست با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می نماییم و گلوله های کوچکی را از داخلش برمی داریم و پهن می نماییم. سپس مقداری از ترکیبات سبزی را به صورت دایره ای روی خمیر قرار می دهیم.
- بعد لبه خمیر را تا می کنیم. داخل ماهی تابه کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و بعد از این که داغ شد نان ها را درونش سرخ می نماییم. وقتی سرخ شدند آن ها را از ماهی تابه خارج می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم و سرو می نماییم.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.