موارد لازم + طرز تهیه
پلو ميگو شيرازي يه غذاي پر طرفداره كه اكثر شيرازيا درستش ميكنن،منم از اونجا كه اصالتا شيرازي ام از غذاهاي مورد علاقه م هست????
پلو ميگو شيرازي?
ميگو٢٥٠ گرم
هويج ٢ عدد متوسط
گردو ١٠٠ گرم
كشمش ١٠٠ گرم
پياز داغ ١ عدد متوسط
برنج زعفراني
ابتدا پياز داغ بگيريد وگردو رو خرد كنيد و با كشمش تفت بدين ،ميگو را هم بعد از مزه دار كردن تفت داده و هويج را هم رنده درشت بزنيد و تفت بدين همه مواد را مخلوط نمك و فلفل را اندازه كنيد ،براي سرو هم ابتدا برنج ساده و بعد مواد(ميگو،هويج،كشمش،گردو،پياز داغ) و بعد دوباره برنج ساده و بعد دوباره مواد ريختم،درست كنيد و از طعمش لذت ببريد?
پ ن : در شيراز اين پلو را با ميگو خشك شده درست ميكنن اينطوري كه ميگو هارو يه جوش ميدهند و در هواي آزاد خشك ميكنن و بعد طبق دستور بالا درست ميكنن
هانیه (خریدار محصول) –
خیلی طرز تهیه راحتیه????