رضیم
شماره دستور پخت: 157
رضیم
طرز تهیه پلو ميگو شيرازي

موارد لازم + طرز تهیه

پلو ميگو شيرازي يه غذاي پر طرفداره كه اكثر شيرازيا درستش ميكنن،منم از اونجا كه اصالتا شيرازي ام از غذاهاي مورد علاقه م هست😋😍👌🏻
پلو ميگو شيرازي🍤
ميگو٢٥٠ گرم
هويج ٢ عدد متوسط
گردو ١٠٠ گرم
كشمش ١٠٠ گرم
پياز داغ ١ عدد متوسط
برنج زعفراني
ابتدا پياز داغ بگيريد وگردو رو خرد كنيد و با كشمش تفت بدين ،ميگو را هم بعد از مزه دار كردن تفت داده و هويج را هم رنده درشت بزنيد و تفت بدين همه مواد را مخلوط نمك و فلفل را اندازه كنيد ،براي سرو هم ابتدا برنج ساده و بعد مواد(ميگو،هويج،كشمش،گردو،پياز داغ) و بعد دوباره برنج ساده و بعد دوباره مواد ريختم،درست كنيد و از طعمش لذت ببريد🤗
پ ن : در شيراز اين پلو را با ميگو خشك شده درست ميكنن اينطوري كه ميگو هارو يه جوش ميدهند و در هواي آزاد خشك ميكنن و بعد طبق دستور بالا درست ميكنن

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پلو ميگو شيرازي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *