
موارد لازم + طرز تهیه
🍞مواد لازم پوآچای سینی👇🏻
۱/۵ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان روغن مایع
نصف لیوان آب ولرم
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۲ عدد زرده تخم مرغ برای روش و سفیده برای خمیر
۱ پاکت خمیر مایه
آرد به میزان لازم
🍞برای داخلش👇🏻
پنیر سفید
جعفری ریز خرد شده
۱۰۰ گرم کره
🍞برای روش👇🏻
کنجد
🍞طرز تهیه👇🏻
برای خمیر داخل ظرفی ابتدا یکم آرد و بقیه مواد رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس آرد رو آروم آروم اضافه کرده و خمیرمون رو ورز می دیم و خمیر نرمی به دست میاریم خمیر مون رو یک ساعت استراحت می دیم بعد خمیر عمل اومده رو به سه قسمت مساوی جدا می کنیم روی پیشخوان کمی آرد می پاشیم و خمیر مون رو با کمک وردنه باز می کنیم روی خمیر باز شده کره مالیده و یه گوشه اش از مخلوط پنیر جعفری گذاشته و به شکل رول تا نصفش میبندیم نصف دیگرش رو به صورت عرضی برش هایی می زنیم و دوباره میبندیم بعد داخل سینی روغن مالی شده قرار می دیم خمیر های دیگه رو هم به همین شکل درست میکنیم و توی سینی به ترتیب می چینیم بعد روش یه پارچه تمیزی می کشیم و ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت داده سپس روش زرده تخم مرغ مالیده و کنجد می پاشیم.
توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.
(قسمت پایین سینی رو کنترل کنین اگه نپزه طبقه پایین فر بذارین بپزه)
نوش جان 🍞🧡💫
آبان (خریدار محصول) –
خیلی خوب بود🤩🤩🤩