
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کالباس
متن ویدئو طرز تهیه کالباس
مواد مورد نیاز : گوشتی که آماده کردیم به مقدار یک کیلوگرم از مرغ 600 گرم سینه و 400 گرم از گوشت ران هست. ادویه که استفاده میکنیم پودر لبو که با آب جوش مخلوط کردیم رنگ بگیره شما میتونید از غذاهای خوراکی استفاده کنید که مجاز هست. گلوتن هست که 2 قاشق غذاخوری – پودر سیر 4 قاشق چای خوری – 2 قاشق چای خوری آویشن – رنجبیل 1 قاشق چای خوری – پودر هل سابیده 1 قاشق غذاخوری – ریشه جوز 1 قاشق چای خوری – میخک 2/1 قاشق چای خوری – فلفل هم هر جور که شما دوست دارید یعنی بعضیها تند دوست دارند و بعضیها فلفل براشون 1 قاشق چای خوری استفاده میکنم .
2 تا تخم مرغ – 2 پیمانه سر خالی آرد سفید یا همون آرد قنادی – حدود20 تا 30 قاشق روغن استفاده میکنیم به دلیل اینکه ممکنه تعبیرش چون ممکن هست اول مادهای که شما استفاده کنید سفت بشه ما مجبوریم بیشتر استفاده کنیم این غذای خوبیه – شیر خشک شور یعنی خشک شور داریم هم شیرین که به میزان 6 قاشق غذاخوری سر پر – پنیر پیتزا داریم 200 گرم مقداری هم چون دو جور میخوایم درست کنیم یکی کالباس مغزدار باشه و یکی ساده اینا هم که جزو ملزومات اصلیه 6 یا 7 حبه سیر خام استفاده کنید.
یک سوالی برام پیش اومد این گوشت رو شما ران مرغ هم استفاده کردید آیا این الزامیه یا که نه؟ ببینید ما اگر از ران استفاده نکنیم گوشت سینه خیلی خشکه و کالباسمون هم به همون خشکی در میاد اما وقتی ران استفاده میکنیم باعث میشه کالباسمون لطافت خاص داشته باشه وقتی ران استفاده کنیم خیلی بهتره . من اینا رو چرخ کنم. لا بلاش میایم سیر هم اضافه میکنیم تا همزمان با هم ترکیب بشه؟ من خودم وقتی سیر رو اضافه میکنید کاملاً نرم میشه چون 2 بار چرخ میکنم کاملاً نرم میشه و لطافت بیشتری به خودش میگیرد من گاهی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه میکنم تا لطافتش رو داشته باشه . ما لا بلای این گوشت که میخواستیم چرخ کنیم سیر و پنیر پیتزا هم اضافه کردیم تا اینا با هم مخلوط باشند و 2 بار چرخ میکنیم.
توی مرحله بعد که مواد رو آماده کردیم توی غذاساز میریزیم و کم کم بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم دیگه توی اضافه کردن مواد فرقی نمیکند تقدم یا تأخرش که کدوم رو اول اضافه کنیم و کدوم رو آخر حالا بخاطر یک سری تجربه که داشتم برای درست کردن کالباس ترجیحاً سعی میکنم اول تخم مرغ رو اضافه کنم دلیل خاصی داره؟ بخاطر اینکه مایع هست و بعد یک ذره چرخش غذاساز رو راحتتر میکند همونطور که گفتم اینجا ما حدود 30 قاشق غذا خوری روغن مایع داریم اولش 3/2 رو میریزیم اگر نیاز بود بقیش رو آخر میریزیم توی مرحله دیگه هم تفاوت نمیکند به جز فلفلش که من فلفل رو زیاد این قسمت نمیخوام بریزم مابقی هر چی که هست رو تمام ادویهها رو میریزم توی غذا ساز .
گلوتن – پودر سیر –آویشن – لبو – پودر هل – ریشه جوز – میخک – فلفل هم که اول ریختم یکم با هم مخلطو میکنیم و توی مرحله بعد شیر خشک رو اضافه میکنیم 6 تا قاشق غذا خوری سر پر ما وقتی که این موادی که به صورت پودر و آرد هست اضافه میکنیم در واقع آب مایعها رو میگیره وقتی آب رو بگیره یک مقداری غذاساز سفتر از اونی که هست میشه و فشار میاره بعد قاشق به قاشق آرد رو به غذاساز اضافه میکنیم تا این چیزی که بدست میاد به به اون حجمی که حد نسابی که لازم هست برسه البته آرد رو به طور کامل ما نیاز داریم که اضافه کنیم یعنی ما باید به طور کامل اضافه کنیم و بعد که اضافه کردیم در واقع همین که کم کم اضافه کنیم بدونیم که کاملاً جذب مواد شده است. خب توی این مرحله لیسک رو بگیرید و مواد رو بررسی کنید و بعد همه مواد رو باید بریزیم همه جای مواد و دوباره غذا ساز رو روشن میکنیم تا ماده آماده بشه وقتی به این مرحله رسید نمک رو بهش اضافه میکنیم 3 قاشق مربا خوری سر پر هست. غذا ساز که روشن هست نمک رو کم کم بهش اضافه میکنیم. خب تمامی مواد رو با هم مخلوط کردیم الان مواد کالباس آماده شده که میخوایم اون رو رول کنیم.
خب ببینید ما میتونیم توی کاورهای مخصوص کالباس بریزیم رولش کنیم اما من به دو دلیل میخوام که از پلاستیک فریزر استفاده کنم. یکی اینکه قیمت این کاورها یک مقداری سنگین هست شاید توی خونه نیازی نباشد از اینا استفاده کنید مورد بعدی اینکه شاید یک کمی برای شما واسه بار اول سخت باشه توی این مواد بریزید چون هوا که میگیره وسطش حبابها بعداً کاملاً مشخص میشود. این 2 تا دلیلی هست که ازش استفاده نمیکنم از پلاستیک فریزر استفاده میکنم چون شما در دسترستون هست و میتونید این کار رو انجام بدید و ما چون الان میخوایم در واقع کوچیک اندازه کالباس رو درست کنیم از پلاستیک فریزر کوچیک استفاده میکنیم اما اگر تصمیم داشتید در واقع بزرگ درست کنید حتماً از پلاستیک فریزر بزرگتر استفاده کنید اون بستگی به برنامه شما دارد. من یک مقداری مواد رو میریزم داخل پلاستیک فریزر که ببینم چقدر مواد لازم دارد وقتی مواد رو میریزم داخل پلاستیک فریزر به اندازه این نیاز هست و حالا این رو گرد میکنیم و سر پلاستیک رو میبندیم اصلاً هیچ مشکلی ایجاد نمیکند گره میزنم و شما میتونید همینو توی یک چیزی مثل فویل بزارید یا میتونید کاری نکنید من اینو داخل 2 تا پلاستیک فریزر میزار و همه اینها رو با هم دیگه داخل آب جوش میزارم و میزارم میپزه و بعضیها میان روی صافی در واقع فلزی اینو قرار میدهند تا با بخار آب پخته بشه اونم یک روشه اما زمانی که ما بخوایم روی بخار آب اینو تهیه کنیم یکم طولانیتر میشه حالا من یک روش خیلی خیلی ساده رو میگم که برای همه مهیا هست رو اینجا 1 بسته درست میکنم آب جوش هر وقت آماده بشه من اینا رو هم درست کردم داخل اون میدازیم که آماده میشه حالا اگر میخواید ضخیمترش هم درست کنید اونم امکان پذیر هست .
آب هم از قبل میگذاریم به جوش بیاد تا سریعتر کارمون رو انجام بدیم دیگه بستگی به خودتون داره که چه شکل و مدلی درست کنید من مدلهای مختلف رو براتون میگم میتونید همین رو داخل یک فویل بپیچید و بعد فویل رو بزارید داخل آب جوش یا همین داخل 2 تا 3 تا پلاستیک فریزر که از آب نرفتن به داخلش بزارید و بعد بزارید بپزه و پختش حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان نمیبره.
خب حالا شاید مثلاً شکل داخل پلاستیک به شکیلی اون چیز که مد نظرتون هست نباشد اما واقعاً کیفیتش قابل مقایسه نیست . داخل آب جوش میزاریم. من به 2 نوع ساده و مغز دار آماده میکنم. برای مغزدارش هویچ و قارچ و فلفل سبز رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم که 2 تا هم مغزدار درست کنیم. الان مواد مغزدار رو داخل میگذاریم و بعد اینو مجدداً به خاطر اینکه گفتم داخل پلاستیک هم قابل دسترس هست بهش دسترسی دارند و هم اینکه خیلی راحتتره دوباره داخل پلاستیک فریزر دوم میزارم و به همون شکل داخل آب میزارم ما 4 تا کالباس با این مواد آماده میکنیم .
مرحله آخر تهیه کالباس رسیدیم توی این مرحله وقتی که پخت یعنی مدت 30 تا 45 دقیقه در واقع به قطور کالباسامون برای پختن نیاز هست تموم شد یک پارچ یخ میریزیم بالای کالباها تا کاملاً سرد بشه و بعد از سرد شدن این آماده میشه و میتونیم اون رو مصرف کنیم و بهترین راهش اینه میتونیم داخل یخچال بگذاریم و بعد از مدتی ازش استفاده کنیم و اگر فرصتی نداشتیم همین کفایت میکند و میشود استفاد کرد و نوش جانتون بکنید. و شما میتونید رنگ کمتری از لبو استفاده کنید و ترکیب با زعفران و لبو همون رنگ قهوهای که داخل بازار موجود هست میشود.
گیسو –
فوق العادست????????????????????