رضیم
شماره دستور پخت: 716
رضیم
طرز تهیه کالباس

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کالباس

متن ویدئو طرز تهیه کالباس

مواد مورد نیاز : گوشتی که آماده کردیم به مقدار یک کیلوگرم از مرغ 600 گرم سینه و 400 گرم از گوشت ران هست. ادویه که استفاده می­کنیم پودر لبو که با آب جوش مخلوط کردیم رنگ بگیره شما میتونید از غذاهای خوراکی استفاده کنید که مجاز هست. گلوتن هست که 2 قاشق غذاخوری – پودر سیر 4 قاشق چای خوری – 2 قاشق چای خوری آویشن – رنجبیل 1 قاشق چای خوری – پودر هل سابیده 1 قاشق غذاخوری – ریشه جوز 1 قاشق چای خوری – میخک 2/1 قاشق چای خوری – فلفل هم هر جور که شما دوست دارید یعنی بعضی­ها تند دوست دارند و بعضی­ها فلفل براشون 1 قاشق چای خوری استفاده می­کنم .

2 تا تخم مرغ – 2 پیمانه سر خالی آرد سفید یا همون آرد قنادی  – حدود20 تا 30 قاشق روغن استفاده می­کنیم به دلیل اینکه ممکنه تعبیرش چون ممکن هست اول ماده­ای که شما استفاده کنید سفت بشه ما مجبوریم بیشتر استفاده کنیم این غذای خوبیه – شیر خشک شور یعنی خشک شور داریم هم شیرین که به میزان 6 قاشق غذاخوری سر پر – پنیر پیتزا داریم 200 گرم مقداری هم چون دو جور می­خوایم درست کنیم یکی کالباس مغزدار باشه و یکی ساده اینا هم که جزو ملزومات اصلیه 6 یا 7 حبه سیر خام استفاده کنید.

یک سوالی برام پیش اومد این گوشت رو شما ران مرغ هم استفاده کردید آیا این الزامیه یا که نه؟ ببینید ما اگر از ران استفاده نکنیم گوشت سینه خیلی خشکه و کالباسمون هم به همون خشکی در میاد اما وقتی ران استفاده می­کنیم باعث میشه کالباسمون لطافت خاص داشته باشه وقتی ران استفاده کنیم خیلی بهتره . من اینا رو چرخ کنم. لا بلاش میایم سیر هم اضافه می­کنیم تا همزمان با هم ترکیب بشه؟ من خودم وقتی سیر رو اضافه می­کنید کاملاً نرم میشه چون 2 بار چرخ می­کنم کاملاً نرم میشه و لطافت بیشتری به خودش می­گیرد من گاهی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه می­کنم تا لطافتش رو داشته باشه . ما لا بلای این گوشت که می­خواستیم چرخ کنیم سیر و پنیر پیتزا هم اضافه کردیم تا اینا با هم مخلوط باشند و 2 بار چرخ می­کنیم.

توی مرحله بعد که مواد رو آماده کردیم توی غذاساز می­ریزیم و کم کم بقیه مواد رو بهش اضافه می­کنیم دیگه توی اضافه کردن مواد فرقی نمی­کند تقدم یا تأخرش که کدوم رو اول اضافه کنیم و کدوم رو آخر حالا بخاطر یک سری تجربه که داشتم برای درست کردن کالباس ترجیحاً سعی می­کنم اول تخم مرغ رو اضافه کنم دلیل خاصی داره؟ بخاطر اینکه مایع هست و بعد یک ذره چرخش غذاساز رو راحت­تر میکند همونطور که گفتم اینجا ما حدود 30 قاشق غذا خوری روغن مایع داریم اولش 3/2 رو می­ریزیم اگر نیاز بود بقیش رو آخر می­ریزیم توی مرحله دیگه هم تفاوت نمیکند به جز فلفلش که من فلفل رو زیاد این قسمت نمیخوام بریزم مابقی هر چی که هست رو تمام ادویه­ها رو می­ریزم توی غذا ساز .

گلوتن – پودر سیر –آویشن – لبو – پودر هل – ریشه جوز – میخک – فلفل هم که اول ریختم یکم با هم مخلطو میکنیم و توی مرحله بعد شیر خشک رو اضافه می­کنیم 6 تا قاشق غذا خوری سر پر ما وقتی که این موادی که به صورت پودر و آرد هست اضافه می­کنیم در واقع آب مایع­ها رو می­گیره وقتی آب رو بگیره یک مقداری غذاساز سفتر از اونی که هست میشه و فشار میاره بعد قاشق به قاشق آرد رو به غذاساز اضافه می­کنیم تا این چیزی که بدست میاد به به اون حجمی که حد نسابی که لازم هست برسه البته آرد رو به طور کامل ما نیاز داریم که اضافه کنیم یعنی ما باید به طور کامل اضافه کنیم و بعد که اضافه کردیم در واقع همین که کم کم اضافه کنیم بدونیم که کاملاً جذب مواد شده است. خب توی این مرحله لیسک رو بگیرید و مواد رو بررسی کنید و بعد همه مواد رو باید بریزیم همه جای مواد و دوباره غذا ساز رو روشن می­کنیم تا ماده آماده بشه وقتی به این مرحله رسید نمک رو بهش اضافه می­کنیم 3 قاشق مربا خوری سر پر هست. غذا ساز که روشن هست نمک رو کم کم بهش اضافه می­کنیم. خب تمامی مواد رو با هم مخلوط کردیم الان مواد کالباس آماده شده که می­خوایم اون رو رول کنیم.

خب ببینید ما می­تونیم توی کاورهای مخصوص کالباس بریزیم رولش کنیم اما من به دو دلیل می­خوام که از پلاستیک فریزر استفاده کنم. یکی اینکه قیمت این کاورها یک مقداری سنگین هست شاید توی خونه نیازی نباشد از اینا استفاده کنید مورد بعدی اینکه شاید یک کمی برای شما واسه بار اول سخت باشه توی این مواد بریزید چون هوا که می­گیره وسطش حباب­ها بعداً کاملاً مشخص می­شود. این 2 تا دلیلی هست که ازش استفاده نمی­کنم از پلاستیک فریزر استفاده می­کنم  چون شما در دسترستون هست و می­تونید این کار رو انجام بدید و ما چون الان می­خوایم در واقع کوچیک اندازه کالباس رو درست کنیم از پلاستیک فریزر کوچیک استفاده می­کنیم اما اگر تصمیم داشتید در واقع بزرگ درست کنید حتماً از پلاستیک فریزر بزرگتر استفاده کنید اون بستگی به برنامه شما دارد. من یک مقداری مواد رو می­ریزم داخل پلاستیک فریزر که ببینم چقدر مواد لازم دارد وقتی مواد رو می­ریزم داخل پلاستیک فریزر به اندازه این نیاز هست و حالا این رو گرد می­کنیم و سر پلاستیک رو می­بندیم اصلاً هیچ مشکلی ایجاد نمی­کند گره میزنم و شما می­تونید همینو توی یک چیزی مثل فویل بزارید یا می­تونید کاری نکنید من اینو داخل 2 تا پلاستیک فریزر میزار و همه اینها رو با هم دیگه داخل آب جوش میزارم و میزارم میپزه و بعضی­ها میان روی صافی در واقع فلزی اینو قرار می­دهند تا با بخار آب پخته بشه اونم یک روشه اما زمانی که ما بخوایم روی بخار آب اینو تهیه کنیم یکم طولانی­تر میشه حالا من یک روش خیلی خیلی ساده رو میگم که برای همه مهیا هست رو اینجا 1 بسته درست می­کنم آب جوش هر وقت آماده بشه من اینا رو هم درست کردم داخل اون می­دازیم که آماده میشه حالا اگر می­خواید ضخیم­ترش هم درست کنید اونم امکان پذیر هست .

آب هم از قبل می­گذاریم به جوش بیاد تا سریع­تر کارمون رو انجام بدیم دیگه بستگی به خودتون داره که چه شکل و مدلی درست کنید من مدل­های مختلف رو براتون میگم می­تونید همین رو داخل یک فویل بپیچید و بعد فویل رو بزارید داخل آب جوش یا همین داخل 2 تا 3 تا پلاستیک فریزر که از آب نرفتن به داخلش بزارید و بعد بزارید بپزه و پختش حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان نمیبره.

خب حالا شاید مثلاً شکل داخل پلاستیک به شکیلی اون چیز که مد نظرتون هست نباشد اما واقعاً کیفیتش قابل مقایسه نیست . داخل آب جوش می­زاریم. من به 2 نوع ساده و مغز دار آماده می­کنم. برای مغزدارش هویچ و قارچ و فلفل سبز رو به مواد اضافه می­کنیم و خوب هم می­زنیم که 2 تا هم مغزدار درست ­کنیم. الان مواد مغزدار رو داخل می­گذاریم و بعد اینو مجدداً به خاطر اینکه گفتم داخل پلاستیک هم قابل دسترس هست بهش دسترسی دارند و هم اینکه خیلی راحت­تره دوباره داخل پلاستیک فریزر دوم میزارم و به همون شکل داخل آب میزارم ما 4 تا کالباس با این مواد آماده می­کنیم .

مرحله آخر تهیه کالباس رسیدیم توی این مرحله وقتی که پخت یعنی مدت 30 تا 45 دقیقه در واقع به قطور کالباسامون برای پختن نیاز هست تموم شد یک پارچ یخ می­ریزیم بالای کالباها تا کاملاً سرد بشه و بعد از سرد شدن این آماده میشه و می­تونیم اون رو مصرف کنیم و بهترین راهش اینه می­تونیم داخل یخچال بگذاریم و بعد از مدتی ازش استفاده کنیم و اگر فرصتی نداشتیم همین کفایت می­کند و می­شود استفاد کرد و نوش جانتون بکنید. و شما می­تونید رنگ کمتری از لبو استفاده کنید و ترکیب با زعفران و لبو همون رنگ قهوه­ای که داخل بازار موجود هست می­شود.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کالباس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *