رضیم
شماره دستور پخت: 6091
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم برای ۳۰ نفر

گوشت سردست وقلوه گاه گوساله ۲کیلو
گوشت قلوه گاه گوسفندی ۱کیلو
تفاله پیاز ۳کیلو
نمک فلفل سیاه جوش شیرین و زعفرون

 

۲کیلو گوشت سردست گوساله و قولوه گاه گوساله ۱کیلو قلوه گاه گوسفندی به هر ۳کیلو گوشت باید ۳کیلو تفاله پیاز بزنید نمک فلفل سیاه زعفرون و جوش شیرین
ابتدا گوشت گوساله و گوسفند باهم مخلوط و با دنده درشت چرخ گوشت چرخ کنید بعد پیاز ادویه زعفرون را اضاف کنید دوباره چرخ کنید و ماساژ بدید گوشت کوبیده شما اماده سیخ شدن هست
فوت کوزه گری ۱ پیاز باید ۳ساعت قبل باید چرخ بشه تا بتونی خوب اب پیازو بگیری ۲شما اگه گوشت و باهم چرخ کنید و از شب قبل بزارید تو فریزر و صبح گوشتتون یخی باشه بازش کنید و پیاز بهش اضافه کنید اینجوری چسب کبابتون چند برابر میشه ۳جوش شیرین ۱کی از واجبات کوبیده هست درسته مضره اما واجبه شما مگه در هفته چندبار میخاین کباب بخورید ک فکرر ضررش هستید درضمن اگه جوش شیرین نزنین کبابتون بو بد میگیره و سفت میشه ۴اگر دقت کرده باشید من کبابمو ۲بار چرخ کردم این مدلی کباب رنگش قرمز میمونه اما یکم گوشتتون زبره اما خوشمزع میشه شما این طرز تهیه رو استفاده کنید واقعا خوشمزه میشه من تجربه خودمو بهتون گفتم بلندترین کباب کوبیده جهان رو من زدم ب طول ۱۷۰متر در سیرجان و این کباب حتی ۲سانتش نریخت پس حتما این دستور پخت و امتحان کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کباب کوبیده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی