رضیم
رضیم
طرز تهیه بال و کتف باربیکیو

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم بال و کتف باربیکیو:
بال و کتف مرغ ۱ کیلو
آرد
ادویه های آرد:(پاپریکا،پودرسیر، فلفل سیاه،پولبیبر،اویشن،نمک)
مواد سس باربیکیو:
سس کچاپ۵-۶ قاشق غذاخوری
سس خردل۲-۳ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده۲ عدد
شکر قهوه ای ۱-۱/۵ قاشق غذاخوری (جایگزین شکر سفید یا عسل)
سرکه سیب ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۳ قاشق خوری (جایگزین سس سویا۱/۵ قاشق غذاخوری یا رب انار ملس رقیق)
روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
ادویه:(فلفل سیاه،پودرسیر،آویشن،پاپریکا،ادویه باربیکیو)
طرز تهیه:ابتدا بال و کتف ها را کاملا شسته و اجازه دهید آبش بره و خشک شود،در این فاصله آرد را با ادویه های آرد که در مواد اولیه گفته شده مخلوط میکنیم و مرغ های خشک شده را با آرد مخلوط میکنیم و در سینی فر میچینیم و جدودا ۴۰ دقیقه پخت میکنیم حدودا باید ۸۰ درصد پخت انجام بشه شما با توجه به دمای فرتون هماهنگ کنید ،در این فاصله سس باربیکیو رو درست میکنیم به این صورت که در ویدیویی که در هایلایت ویدیوهای پیج هست میبینید در تابه ای که روی حرارت قرار دادیم مواد را به ترتیب اضافه میکنیم ، ابتدا سس کچاپ،سس خردل،پوره سیر،شکر فهوه ای نداشتین شکر سفید فقط ۱ قاشق غذاخوری یا فقط عسل اضافه کنید و سپس سرکه سیب وسرکه بالزامیک میتوانید به جای سرکه بالزامیک از سس سویا یا رب انار ملس رقیق هم استفاده کنید که بینظیر میشه،روغن زیتون و ادویه ها راهم اضافه کنید و روی شعله ملایم تا کم کم سس غلیظ شود،بعد از این که سس غلیظ شد و کتف و بال ها پختن ،مرغ های پخته را در سسی که حاضر کردیم میزنیم و دوباره توی سینی فر میچینیم و دوباره ۱۵ دقیقه دیگه گریل میکنیم و بعد سرو میکنیم،واقعا طعمش بینظیره حتما امتحان کنید.
پ ن: اندازه های مواد سس باربیکیو تقریبی گفته شده شما میتونید با توجه به ذائقه تون مقدار مواد را کم یا زیاد کنید،

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه بال و کتف باربیکیو

  1. شورانگیز

    دمتون گرم????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی