رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم
آرد سفید_یک لیوان
روغن مایع_۳/۴لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری

«نکته مهم راجب پف کیک »

سرعت عمل بالایی داشته باشید و اگه تازه کارید اول زرده ها و شکر و روغن را هم بزنید بعد برید سراغ سفیده ها، چون سفیده ها با گذشت زمان به آب می افتند و نکته بعدی سعی کنید با لیسک در یک جهت هم بزنید تا پف کیک در اخر نخوابد، نکته اخر اینکه به هیچ عنوان قبل از گذشت ۴۰ دقیقه از قرار دادن کیک داخل فر، درب فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله اول

ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.

مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.

مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.

مرحله ششم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.

مرحله هفتم

فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.

مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.

اگه دوست دارید به نسبت خیلی زیادی کیک شما پف کند میتوانید از جوش شیرین به مقدار خیلی کم، حدود نصف ق چ درون کیک استفاده کنید تا به پف بیشتر کیک کمک کند.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *