رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی فوری

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

ارد _۱و نیم پیمانه(لیوان فرانسوی)
شیر_یک پیمانه
شکر_۱پیمانه
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳ عدد
وانیل_۱ق م
بکینگ پودر _۱ ق چ

مرحله اول
تخم مرغ ها را کامل با همزن، هم زده ،روغن و شکر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم.

مرحله دوم
شیر را به مواد اضافه کرده و اگه در این مرحله دوست داشتید میتوانید هل یا گلاب یا زعفران برای طعم کیکتون به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید

مرحله پنجم
داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و اماده کنید.

مرحله ششم
کیک را به مدت ۴۰با شعله زیرین فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار و در اخر به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر خود را روشن کنید و توجه داشته باشید فر حتما باید از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده باشد.

توجه داشته باشید اگه سرعت عمل بالایی داشته باشید و از همزن برقی استفاده کنید، کیک شما با دستور بالا سریع و راحت آماده میشه و به راحتی میتونید تزیین و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی فوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *