موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
ارد _۱و نیم پیمانه(لیوان فرانسوی)
شیر_یک پیمانه
شکر_۱پیمانه
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳ عدد
وانیل_۱ق م
بکینگ پودر _۱ ق چ
مرحله اول
تخم مرغ ها را کامل با همزن، هم زده ،روغن و شکر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم.
مرحله دوم
شیر را به مواد اضافه کرده و اگه در این مرحله دوست داشتید میتوانید هل یا گلاب یا زعفران برای طعم کیکتون به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید
مرحله پنجم
داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و اماده کنید.
مرحله ششم
کیک را به مدت ۴۰با شعله زیرین فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار و در اخر به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر خود را روشن کنید و توجه داشته باشید فر حتما باید از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده باشد.
توجه داشته باشید اگه سرعت عمل بالایی داشته باشید و از همزن برقی استفاده کنید، کیک شما با دستور بالا سریع و راحت آماده میشه و به راحتی میتونید تزیین و نوش جان کنید.
افرا –
بسیار گویا و شفاف بیان کردید???
وشان –
چه خوشم اومد???