رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی نسکافه ای

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم
آرد سفید_ ۲ لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱ لیوان
زرده تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _چهار قاشق
بکینگ پودر _۲ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری

مرحله اول
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
نسکافه را در آب جوش حل کرده و را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.

مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از ۳ بار از الک رد کرده و نصف آن ها را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.

مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.

مرحله هفتم

فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۳۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ قرار دهید.

مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.

امیدوارم از پخت کیکتون نهایت لذت رو ببرید،برای تزئین این کیک می توان از بریلو شکلاتی که یک نوع کرم شکلاتی است، استفاده کنید یا از خامه زده شده که با کمی پودر نسکافه و یا قهوه طعم دار شده است، تزئین و سرو کرد، نوش جان.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی نسکافه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *