رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم گاتای سیب زمینی و مرغ :
سیب زمینی ۳ عدد
سینه مرغ نصف ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
خامه۲-۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
پنیر پیتزا یا گودا یا موزارلا مقداری
آرد سوخاری مقداری
نمک و فلفل و پاپریکا و ادویه ایتالیایی(اختیاری)
طرز تهیه:ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بعد از خنک شدن پوره کنید من با بیشکوب برقی اینکارو کردم شما هر وسیله ای که دارین،سعی کنید پوره تون کاملا یکدست باشه؛سپس به پوره کره هم دمای محیط،ادویه و تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با بیشکوب برقی همه مواد را مخلوط کنید،سپس مرغ را با سیر و نمک و فلفل و ادویه ایتالیایی و مقداری پیاز سرخ شده آبپز میکنیم و سپس ریش ریش میکنیم و به همراه خامه صبحانه به مواد اضافه میکنیم و اینبار با قاشق همه مواد را مخلوط میکنیم اگر موادتون خیلی سفت بود میتونید مقدار کمی شیر اضافه کنید؛ حالا ظرفی که مناسب فر هست را بیاورید مقداری کره کف ظرف بکشید و با یک لایه کامل آرد سوخاری بپوشانید، سپس نصف مواد را روی آرد سوخاری بریزید و روی مواد یک لایه پنیر دلخواه بچینید سپس بقیه مواد سیب زمینی را بریزید و سطح مواد را صاف کنید و دوباره یک لایه کامل آرد سوخاری بریزید و مابقی کره را به صورت آبشده قاشق قاشق روی آرد سوخاری بریزید ،حالا وقتشه غذای خوشمزمون بره توی فر ۱۷۰ تا زمانی که کاملا روی غذامون برشته بشه

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *