رضیم
رضیم
چگونه ترشی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه ترشی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه ترشی آش رشته را  از بین ببریم؟

آش رشته یک غذای بسیار خوشمزه که طرفداران زیادی دارد. این غذا را با کشک یا دوغ سرو می کنند. اگر دوغ یا کشک ترش باشد، باعث ترش شدن آش شما خواهد شد. اگر حال به مشکل ترش شدن آش بر خورده اید و نمی دانید چگونه باید ترشی آن را بر طرف کنید، به شما پیشنهاد می کنم تا انتهای این مطلب را مطالعه نمایید.

در ادامه روش های جلوگیری و رفع ترش شدن آش رشته را با هم بررسی خواهیم کرد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

در مقاله های دیگر سایت میتوانید نحوه پخت آش رشته را مطالعه نمایید.

رفع مشکل ترش شدن آش

یک روش عالی و ساده برای حل مشکل ترش شدن آش رشته این است که به آن ماست اضافه کنید. اضافه کردن ماست باعث کاهش ترشی آش خواهد شد. فقط توجه داشته باشید از ماست شیرین استفاده کنید و ماست ترش نباشد.

اضافه کردن کمی شکر باعث کاهش ترشی خواهد شد. کمی شکر را با آب جوش حل کنید و به آش خود اضافه کنید. بهتر است این شکر را کم کم اضافه کنید. پس از اضافه کردن آن طعم آش را بچشید و اگر نیاز بود مجدد اضافه نمایید.

اضافه کردن سبزی و سیب زمینی ترشی آش رشته را کم خواهد کرد.

ماده دیگری که میتوانید برای رفع ترشی آش استفاده کنید، جوش شیرین است. اما توجه داشته باشید که مقدار کمی از آن را اضافه کنید، به دلیل اینکه استفاده بیش از حد آن مضر است.

راه کار دیگری که جوابگو حل این مشکل است، استفاده از پیاز است. یک پیاز را خرد و سرخ کنید و به آش اضافه کنید. پیاز به دلیل شیرین بودن ترشی آش را خواهد گرفت.

اضافه کردن نمک یا رشته آش نیز ترشی را کم خواهد کرد.

علت ترش شدن آش رشته

علت اصلی که باعث ترش شدن آش می شود، کشک یا دوغ است. حتما قبل از اضافه کردن کشک و دوغ به آش رشته، طعم آن ها را تست کنید و مطمئن شوید بیش از اندازه ترش نیستند که باعث ترشی آش شوند.

امیدوارم از این مطلب استفاده کرده باشید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی