برای رفع شوری دلمه چه کنیم ؟
برای رفع شوری دلمه روش های زیادی را می توانید به کار بگیرید. البته این مسئله بستگی دارد که شما در چه مرحله ای از پخت این غذا هستید. اگر هنوز مواد غذای را لای برگ مو نپیچانده اید می توانید با استفاده از مواد متفاوت مانند سرکه و مواد دیگری که شوری را از بین می برند، شوری این غذا را رفع کنید. در صورتی که مواد را لای برگ مو پیچانده اید راهکار زیادی برای رفع شوری ندارید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
رفع شوری برگ موهای پیچانده شده
بسیاری از آشپزهای حرفه ای راهکارهای مناسبی را جهت رفع شوری دلمه های پیچانده شده در نظر می گیرند. شما می توانید لابلای غذای خود سیب زمینی ها را برش دهید و بگذارید. قرار دادن سیب زمینی در لابلای غذا کمک می کند تا شوری آن کمتر شود. البته بسیاری از افراد از این روش استفاده کرده اند و نتیجه لازم را دریافت نکرده اند. برای اینکه بتوانید از این روش نتیجه خوبی دریافت کنید باید برش های سیب زمینی را به صورت نازک ایجاد نمایید. پس از اینکه سیب زمینی ها را برش دادید می توانید در لابلای انواع برگ مو سیب زمینی ها را قرار دهید.
نکاتی برای رفع شوری غذای دلمه
توجه داشته باشید که جهت رفع شوری دلمه باید هر یک از نکاتی که مربوط به از بین بردن شوری مواد غذا می باشد را یاد بگیرید. مواد اولیه این غذا را می توانید با استفاده از نوشابه و قند به طعم متعادل برسانید. در صورتی که شما برگ مو ها را دور مواد اولیه بپیچانید و غذایتان را درست کرده باشید با استفاده از روشی که بیان کردیم میتوانید شوری غذا را از بین ببرید.
بسیاری از افراد تخصص کافی در زمینه چیدمان سیب زمینی ها لابلای غذا ندارند و شاید نتوانند شوری غذا را از بین ببرند. به همین دلیل به طور کلی از پخت این غذا منصرف می شوند. برخی از افراد پیشنهاد می دهند که زمان پخت این غذا می توانید مقداری نوشابه به قابلمه اضافه کنید تا نوشابه شوری غذا را از بین ببرد. این روش توسط برخی از افراد به نتیجه رسیده است.
سلام ، ما برای خوشمزه شدن دلمه در قابلمه آب و سرکه و شیره یا آب سرکه و کمی شکر که قبلش کمی جوشیده باشد و یا آب و کمی سس گوجه قرمز میریزیم گوجه سبز هم اگر بریزید خوش مزه میکند دقت کنید بهتره سرکه طبیعی باشه همچنین برای خوشمزه شدن مواد دلمه در هنگام ترکیب مواد دلمه سس گوجه قرمز درختی ( گوجه سبز وقتی روی درخت رسید با این گوجه قرمز رسیده سس درست میکنیم ) میریزیم و هم میزنیم که کمی حالت چسبناک بگیرد یا اگر سس گوجه نداشتیم از کمی ماست آب گرفته ترش استفاده میکنیم همچنین در ترکیبات از تکه های گوجه سبز هم میتوان استفاده کرد