رضیم
رضیم
برای خوشمزه شدن دلمه چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای خوشمزه شدن دلمه چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

 برای خوشمزه شدن دلمه چه باید کرد ؟

برای خوشمزه شدن دلمه می توانیم از مواد غذایی متفاوت استفاده کنیم. دلمه برگ مو به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه شناخته می‌ شود که محبوبیت زیادی دارد. این غذای خوشمزه با ترکیبی از حبوبات، گوشت، سبزیجات، ادویه و … غیره تهیه  می گردد. دلمه برگ مو را به سلیقه خودتان می توانید به حالت لوله ای درست کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مراحل پخت دلمه خوشمزه

برای خوشمزه شدن دلمه در مرحله اول باید لپه ها را حدود ۲ ساعت قبل بپزید. این مسئله که لپه ها به خوبی پخته شوند بسیار مهم است. در مرحله بعد از پخت لپه ها نیاز است که سبزی دلمه شامل مرزه، پیازچه، نعنا، جعفری، ترخون و هر یک از سبزی های معطر را آماده کنید. بعد از آن پارچه ای را پهن نمایید تا سبزی ها به خوبی خشک شوند و نم نداشته باشند. سبزی ها را خرد کرده و درون لپه، گوشت و برنج بریزید. برنج را از قبل باید درون کاسه ای بریزید تا خیس بخورد. در قابلمه ‌ای برنج بپزید و با دیگر مواد ترکیب نمایید. پیاز را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد نمایید. مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید که پیازها به خوبی سرخ شوند. پس از آن مقداری زردچوبه و ادویه های دیگری که نیاز دارید را به مواد دلمه اضافه نمایید.

سبزی برای خوشمزه شدن دلمه

سبزی های خرد شده، ادویه جات و مواد اصلی غذا را با یکدیگر ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید. برگ مو ها را باید درون قابلمه بپزید تا نیم پز شوند. برای خوشمزه شدن دلمه باید از انواع سبزی هایی که عطر و بوی خاصی دارند استفاده کنید. کف قابلمه را باید با برگ مو به طور کامل بپوشانید. برگ موها را به صورت منظم در کف قابلمه قرار دهید. روی هر یک از دلمه ها ها را با برگ مو بپوشانید و یک پیش دستی روی برگ ها بگذارید. دو لیوان آب و یک مقدار روغن را با یکدیگر مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. پس از آن اجازه دهید که غذا با حرارت ملایم بپزد تا بافت مناسبی به دست آورد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. من سبزی خاصم برای دلمه ریحان هستش ..ب شدت خوشمزه میشه دلمه اصلش ب سبزیشه بعد لپه و عدش و پیاز فرااااون ،و باقی سبزی های معطر ..من پیاز زیاد و ریحان ریاد توی سبزیش میریزم اهان نعنا و ریحون پایه ثابتشه خیلی خوشمزه میشه

  2. سلام،نیازی به پختن برنج وبرگ مونیست فقط برنج ازشب خیس کنید.بعد بامواددیگه مخلوط کنیدازشوید به عنوان سبزی استفاده کنیدخیلی خوشمزه میشه ،برگ مونیازی نیست تنها بپزیدفقط داخل آب‌جوش بزاریددوباره بردارید واسه اینکه شق بودن برگ بخوابه راحت‌تر میشه دلمه روپیچید،ازوقتی یادم میاد مانسل به نسل دلمه خوربودیم .نوش جان

  3. ما تبریزی ها به دلمه فقط شوید و تره و مرزه می‌زنیم و برنج و هم نمیپزیم و موقعی که می‌خواستیم بزاریم بپزه یا روغن حیوانی یا کره حیوانی فراوان می‌زنیم یا حتی بعضی از مواقع با آب قلم میزاریم بپزه که نگم چقدررر خوشمزه میشه حتما یه بار امتحان کنید.

  4. سلام
    من دلمه برگ مو رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم هرکس زحمت کشید پخت یک قابلمه هم برای من بفرسته
    ممنون میشم و دعاش میکنم.

  5. دولیوان آب +یک استکان رب انار شیرین +نصف لیوان رب انار ترش
    مخلوط کنید و در انتهای پخت روی دلمه ها بریزید
    من شیرین مزه دوست دارم داخل دلمه کشمش میریزم اگه ترش دوست دارید داخل دلمه غوره بریزید وری انار ترش را به استکان بردارید

  6. بادرودوخسته نباشید. من نمیدونم این همه زحمت برای درست کردن 4تا دلمه واقعا لازم هست؟ من هروقت هوس دلمه میکنم سریع میرم خانه مادرخانمم وانواع دلمه هارا سرو میکنم. دیدیدهیچ زحمتی نداره، این همه داریدخودتون رامیکشید!! سختیش فقط طی کردن مسیراست وبس. یادبگیریدازمن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 20 رسپی اختصاصی و حرفه ای
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی