رضیم
رضیم
چرا خورشت فسنجان روغن نمی اندازد؟ (14 نکته مهم)

چرا خورشت فسنجان روغن نمی اندازد؟ (14 نکته مهم)

چرا خورشت فسنجان روغن نمی اندازد؟

فسنجان یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین خورشت هایی ست که در سراسر کشور با مواد اولیه متفاوت و مزه های مختلف پخته میشود، برای پخت این خورشت باید کمی مهارت و دقت بیشتری به خرج دهید ،در این مقاله به چند راهکار برای پخت خورشت روغن انداخته با ظاهری زیبا و مجلسی میپردازیم . برای مشاهده طرز تهیه خورشت فسنجان به صفحه مربوطه مراجعه کنید.

۱_در هنگام خرید گردو دقت کنید، گردو مرغوب و ایرانی بخرید تا گردو در خورشت فسنجان شما به راحتی به روغن بیفتد .

۲_اگر میخواهید خورشتی پر روغن و خوش طعم تر داشته باشید به طور مساوی از مغز پسته و مغز گردو استفاده کنید.

۳_مغز گردو خود را به خوبی آسیاب کنید، اگر میخواهید مطمئن شوید که کاملا مغز گردوی شما له و به روغنن بیفتد میتوانید آن را چرخ کنید.

۴_زمان پخت در به روغن افتادن گردو بسیار اهمیت دارد، خورشت فسنجان به صورت کلی خورشتی است که آن را باید با شعله کم و صبر و حوصله طبخ کرد تا رنگ گردو تیر شده و به روغن بیفتد .

۵_ در پایان پخت، پنج دقیقه آخر به خورشت چند قالب یخ اضافه کنید، شوک وارد شده باعث میشود خورشت شما به روغن بیفتد.

چند مورد در خصوص خواص گردو

۱_گردو حاوی مس، ویتامین E ، آهن، منیزیم، منگنزو فسفر است.

۲_گردو با کاهش استرس و مواد مغزی باعث جوان سازی و جلوگیری از چین و چروک پوست صورت میشود.

۳_استفاده از روغن گردو باعث رفع سیاهی دور چشم می شود.

۴_گردو با تقویت فولیکول مو باعث افزایش رشد مو میشود.

۵_گردو دارای خواص آب رسانی است و پوست را مرطوب نگه میدارد.

۶_مصرف گردو قدر باروری را در مردان افزایش میدهد.

۷_مصرف گردو متابولیسم بدن را افزایش میدهد و باعث لاغری میشود.

۸_مقادیر بالای اسید چرب سالم در گردو باعث سم زدایی کبد میشود.

۹_برای درمان طبیعی استرس و افسردگی کارکرد دارد

۱۰_خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.

۱۲_وجود آنتی اکسیدان و ویتامین c باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

۱۳_برای درمان بی خوابی مصرف گردو موثر است.

۱۴_ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش میدهد.

 برای دیدن تمام دستور پخت خورشت ها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.