چرا خورشت فسنجان روغن نمی اندازد؟
فسنجان یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین خورشت هایی ست که در سراسر کشور با مواد اولیه متفاوت و مزه های مختلف پخته میشود، برای پخت این خورشت باید کمی مهارت و دقت بیشتری به خرج دهید ،در این مقاله به چند راهکار برای پخت خورشت روغن انداخته با ظاهری زیبا و مجلسی میپردازیم . برای مشاهده طرز تهیه خورشت فسنجان به صفحه مربوطه مراجعه کنید.
۱_در هنگام خرید گردو دقت کنید، گردو مرغوب و ایرانی بخرید تا گردو در خورشت فسنجان شما به راحتی به روغن بیفتد .
۲_اگر میخواهید خورشتی پر روغن و خوش طعم تر داشته باشید به طور مساوی از مغز پسته و مغز گردو استفاده کنید.
۳_مغز گردو خود را به خوبی آسیاب کنید، اگر میخواهید مطمئن شوید که کاملا مغز گردوی شما له و به روغنن بیفتد میتوانید آن را چرخ کنید.
۴_زمان پخت در به روغن افتادن گردو بسیار اهمیت دارد، خورشت فسنجان به صورت کلی خورشتی است که آن را باید با شعله کم و صبر و حوصله طبخ کرد تا رنگ گردو تیر شده و به روغن بیفتد .
۵_ در پایان پخت، پنج دقیقه آخر به خورشت چند قالب یخ اضافه کنید، شوک وارد شده باعث میشود خورشت شما به روغن بیفتد.
چند مورد در خصوص خواص گردو
۱_گردو حاوی مس، ویتامین E ، آهن، منیزیم، منگنزو فسفر است.
۲_گردو با کاهش استرس و مواد مغزی باعث جوان سازی و جلوگیری از چین و چروک پوست صورت میشود.
۳_استفاده از روغن گردو باعث رفع سیاهی دور چشم می شود.
۴_گردو با تقویت فولیکول مو باعث افزایش رشد مو میشود.
۵_گردو دارای خواص آب رسانی است و پوست را مرطوب نگه میدارد.
۶_مصرف گردو قدر باروری را در مردان افزایش میدهد.
۷_مصرف گردو متابولیسم بدن را افزایش میدهد و باعث لاغری میشود.
۸_مقادیر بالای اسید چرب سالم در گردو باعث سم زدایی کبد میشود.
۹_برای درمان طبیعی استرس و افسردگی کارکرد دارد
۱۰_خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.
۱۲_وجود آنتی اکسیدان و ویتامین c باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
۱۳_برای درمان بی خوابی مصرف گردو موثر است.
۱۴_ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
برای دیدن تمام دستور پخت خورشت ها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.
بی نظیر هستید 👌🏻 😉
خیلی سایت خوبی دارین🤩
شما کانال تلگرام هم دارین؟😊
خیلی ساده و کاربردی توضیح دادین👏🏻
دمتون گرم👍🏻
واقعا ارزش وقت گذاشتن داشت