رضیم
رضیم

برای اینکه خیار شور پوک نشود چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای اینکه خیار شور پوک نشود چه کنیم ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که برای آماده کردن خیار شور با آن مواجه می گردید پوک شدن آن است. دلایل زیادی وجود دارد که موجب پوک شدن خیارشور می شوند. هر یک از دلایلی که مربوط به پوک شدن خیارشور است را باید بشناسید و برای جلوگیری از آنها اقدامات لازم را انجام دهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

بی کیفیتی خیارها و پوک شدن خیار شور

یکی از مهمترین دلایلی که موجب پوک شدن خیار شور می شود بی کیفیت خیارها است. خیار به عنوان مهمترین ماده اولیه برای تهیه خیارشور شناخته می شود. در واقع اگر کیفیت خیار ها مناسب نباشد خیارشور شما مرغوب نمی گردد. اگر خیار ها به طور کامل رشد نکرده باشند برای تهیه خیارشور گزینه مناسبی نیستند. زیاد بودن نمک و سرکه یکی دیگر از دلایل پوک شدن خیارشور می باشد. میزان مواد مورد استفاده مهمترین نکته ای است که زمان آماده سازی خیارشور باید به آن دقت کنیم.

این مسئله که مواد مورد نیاز را برای تهیه خیار شور به صورت اصولی به کار بگیریم اهمیت زیادی دارد. شما برای هر یک لیتر آب به ۲ قاشق غذاخوری سرکه و نمک نیاز دارید. یکی از مهمترین دلایلی که موجب پوک شدن خیارشور می‌ شود این است که خیارها را سوراخ نمی کنید. برای جلوگیری از پوک شدن خیارشور پیش از هر کاری ابتدا باید با یک چنگال خیارها را سوراخ نمایید. این کار موجب می گردد که مواد به راحتی وارد خیار شوند و از پوک شدن خیار ها جلوگیری می شود. البته باید بدانید که این اقدام یکی از نکاتی است که باید با احتیاط انجام دهید تا خیارها شکل شان را از دست ندهند.

کثیف بودن خیارها و پوک شدن خیار شور

کثیف بودن و یا کپک زدگی آنها یکی دیگر از مواردی است که موجب پوک شدن خیار شور می گردد. قبل از اینکه خیارها را ترشی بیندازید باید از سالم بودن آنها اطمینان خاطر داشته باشید. خیارها را به طور کامل شستشو دهید و سپس یک ظرف شیشه ای را برای آماده سازی خیارشور انتخاب نمایید. دقت داشته باشید که سبزی های مورد استفاده برای تهیه خیارشور را باید به خوبی بشویید و پاک کنید. این مسئله که هیچ خاک و گلی وارد ظرف نگردد بسیار مهم است.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی