رضیم
رضیم
چگونه تندی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تندی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تندی آش رشته را از بین ببریم؟

طعم آش رشته همیشه یادآور دست پخت و خانه مادر بزرگ برای همه است. حتما تا به حال خودتان پخت آش را تجربه کرده اید. ممکن است تا به حال فلفل از دست تان در رفته باشد و طعم آش شما تند شده باشد. اگر نمیدانید برای حل مشکل تند شدن آش رشته باید چه کاری ‌انجام دهید، پیشنهاد میکنم این مقاله را تا پایان مطالعه نمایید.

در ادامه روش حل مشکل تند شدن آش را به شما آموزش خواهیم داد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

حل مشکل تند شدن آش رشته

اگر فلفل از دست تان در رفت و آش رشته شما تند شد، نگران نباشید به دلیل اینکه با استفاده از روش های متفاوتی میتوانید این مشکل را حل کنید.

یک روش بسیار ساده اضافه کردن مقدار آش است یا اضافه کردن آب جوش به آن که البته این کار ممکن است باعث آبکی شدن آش شما شود. اگر این اتفاق افتاد مواد دیگر آش مثل رشته را اضافه کنید.

به آش چند تکه سیب زمینی اضافه کنید تا تندی آن گرفته شود، بعد از رفع شدن تندی میتوانید آن ها را از آش جدا کنید.

بادمجان باعث گرفتن تندی غذا می شود، دو تکه بادمجان داخل آش بیاندازید و بعد از ده دقیقه تا یک رب آن ها را جدا کنید. تندی آش تان برطرف خواهد شد.

به آش تان چند تکه شلغم اضافه کنید و زمانی که تندی آن برطرف شد، آن ها را از آش جدا کنید.

اضافه کردن کمی نوشابه به آش تندی آن را کم خواهد کرد.

کمی آبغوره به آش رشته اضافه کنید تا تندی آن را بر طرف کند.

روش طلایی از بین بردن تندی آش

برای رفع تندی هر غذایی کافیست به آن کمی ماده شیرین یا همان شکر اضافه کنید که این روش برای آش رشته هم صدق خواهد کرد. برای این کار مقداری شکر را داخل ملاقه بریزید و با آب جوش حل کنید و به آش  تان اضافه کنید. بعد از گذشت چند دقیقه کمی از طعم آش بچشید، متوجه خواهید شد که چقدر تندی آن کم شده است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی