رضیم
رضیم
آیا پاستا باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

آیا پاستا باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

آیا پاستا باید دم بکشد ؟

برخی از افراد بر این باور هستند که باید پاستا دم بکشد و سپس آن را میل کنند. این باور اشتباه است و شما بدون دم کشیدن این غذا می توانید آن را میل نمایید. برخی از افرادی که می خواهند این غذا را دم کنند باید اصول دم کشیدن ماکارونی را یاد بگیرند. امروزه بسیاری از افراد با دم کشیدن این غذا از طعم آن لذت می برند. در واقع بیشتر افرادی که مایل هستند این غذا را دم کنند به طعم خام و خیس این غذا علاقه ندارند. البته برخی از افراد هم به هیچ عنوان دم کرده این غذا را میل نمی کنند. طبق باور برخی از افراد دم کرده این غذا برای معده مضر است.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

تکنیک های مهم برای دم کشیدن پاستا

توجه داشته باشید که برای دم کشیدن پاستا باید اصول و تکنیک هایی که مربوط به دم کشیدن این غذا می باشد را یاد بگیرید. یکی از مهمترین نکاتی که برای دم کشیدن این غذا اهمیت دارد این است که آن را به طور کامل آبکشی نمایید. ماکارونی ها را آبکش کرده و سپس با سس که از قبل آماده کرده اید، ترکیب نمایید. سس آماده شده برای تهیه ماکارونی باید با اندازه ماکارونی مطابقت داشته باشد. در واقع اگر مقدار سس بیشتری را برای تهیه این غذا به کار بگیرید امکان دارد غذای شما شفته شود. جهت جلوگیری از خمیر شدن این غذا نیاز است که اندازه سس با حجم ماکارونی مطابقت داشته باشد.

روش های مناسب برای دم کشیدن پاستا

برای دم کشیدن پاستا می ‌توانید در ته قابلمه مقداری سیب زمینی یا نان لواش قرار دهید. ته دیگ ماکارونی یکی از بهترین بخش های این غذا است که بسیار خوشمزه می شود. بعد از اینکه ته دیگ را در ته قابلمه قرار دادید، ماکارونی را همراه با سس که ترکیب کرده اید باید به قابلمه اضافه نمایید. اجازه دهید که حدود نیم ساعت غذای شما دم بکشد. برای پخت غذا می توانید آن را همراه با سالاد یا سبزی میل کنید. در صورتی که به طعم خیس و خام ماکارونی علاقه ندارید دم کشیدن این غذا بهترین روشی است که می توانید انتخاب کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *