رضیم
رضیم
برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟

خامه ای که برای تهیه پاستا مورد استفاده قرار می ‌گیرد باید طعم خوشمزه ای داشته باشد. ماکارونی خامه ای یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی به شمار می ‌رود که افراد زیادی به آن علاقه دارند. برای تهیه این غذا باید از ماکارونی های فرمی، سینه مرغ، آب لیمو ترش، پیاز خام، جعفری خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و … استفاده نمایید. هر یک از ادویه هایی که برای پخت این غذا به کار می‌ گیرید به ذائقه شخصی تان بستگی دارد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید

آماده سازی پاستا خامه ای

برای تهیه پاستا خامه ای ابتدا باید سینه مرغ را به طور کامل بشویید و سپس روی تخته آشپزخانه بگذارید. سینه مرغ را از وسط نیمه کنید و داخل ظرف بگذارید. آب لیمو ترش را داخل پیاله بریزید، پس از آن هسته های لیمو ترش را جدا کرده و آب لیمو ترش را روی سینه مرغ بریزید. در مرحله بعدی پیاز را به خوبی پوست بگیرید و سپس به صورت خلالی خرد نمایید. سینه مرغ و پیاز را ترکیب کنید و تفت دهید. پس از آن ادویه های مورد نظر مانند فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، نمک و … را به هر میزان که مایل هستید روی مواد بریزید.

اجازه دهید مواد حدود یک ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود. در مرحله بعدی آماده سازی پاستا خامه ای باید قابلمه را تا نیمه آب نمایید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب جوش آید. ماکارونی های فرمی را درون آب جوش بریزید و اجازه دهید که به خوبی ماکارونی ها بپزند. پس از پخته شدن ماکارونی ها می توانید آنها را آبکشی نمایید و مواد را با ماکارونی ترکیب نمایید تا به خوبی مزه دار شوند.

استفاده از خامه برای خوشمزه تر کردن پاستا

در ادامه برای آماده سازی پاستا خامه ای باید به مقدار مورد نیاز خامه را به مواد اضافه کنید. اگر از خامه طعم سیر استفاده کنید غذای شما بی نظیر می شود. مواد را به خوبی ترکیب کنید تا ماکارونی ها به طور کامل با سس و خامه آغشته گردند. در پایان می توانید غذای آماده را در داخل ظرف مد نظرتان بریزید و آن را میل کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *