رضیم
رضیم
برای آش دوغ از چه دوغی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش دوغ از چه دوغی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش دوغ از چه دوغی استفاده کنیم؟

با آمدن اسم آش دوغ به یاد ترک زبانان و شهر های ترک می افتیم. به دلیل اینکه خواستگاه این آش از اردبیل و سرعین است. شاید تا به حال به فکر درست کردن این آش افتاده باشید اما نحوه پخت آن را بلد نباشید و یا ندانید باید از چه دوغی استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه این آش خوشمزه و بهترین دوغ برای پخت آن را به شما خواهیم گفت.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم و طرز تهیه آش دوغ

  • نخود 150 گرم
  • برنج پیمانه
  • سبزی آش دوغ (تره، جعفری، گشنیز) 200 گرم
  • دوغ ترش 2 لیتر (در ادامه بهترین دوغی که برای آش دوغ میتوان استفاده کرد را به شما خواهیم گفت)
  • سیر 1 بوته
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

در مرحله اول از یک شب قبل نخود ها را خیس کرده و آب آن ها را چندین بار تعویض کنید تا نفخ آن به صورت کامل گرفته شود. همچنین دو یا سه ساعت قبل از پخت آش یک پیمانه برنج را خیس کرده و استراحت دهید. این کار باعث نرم شدن برنج و زودتر پخته شدن آن می شود. برنج خیس شده و دوغ را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید، تا زمانی که دوغ بجوشد و برنج نرم شود. در همین هنگام در قابلمه دیگری نخود ها را به صورت جدا بپزید. بعد از پخت کامل برنج نخود های پخته شده را به آن اضافه کنید. نصف سیر را رنده کرده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بعد به آش اضافه کنید. سبزی های خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل را هم اضافه و هم میزنیم تا مواد ترکیب شود. درب قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم آش جا بیفتد.

دوغ آش

حال به این سوال میرسیم که برای آش دوغ از چه دوغی استفاده کنیم بهتر است؟

بهتر است از دوغ محلی استفاده کنید. میتوانید آن را از لبنیاتی های سنتی تهیه کنید. اگر میخواهید آش دوغ تان خیلی ترش شود، از دوغ آبعلی استفاده کنید. اگر دوغی تهیه کردید که طعم آن شیرین است، بهتر است چند روز آن را در دمای محیط قرار دهید تا ترش شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *