رضیم
رضیم
چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میره ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میره؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میره

کوکو سیب زمینی جزو آن دسته از غذا هایی است که برای هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام مناسب است. این غذا از طرز پخت بسیار آسانی برخوردار است. این کوکو ترکیبی از سیب زمینی و تخم مرغ است. اگر این غذا را تا به حال درست کرده اید ممکن است با وا رفتن آن از هم مواجه شده باشید. در این مطلب دلیل وا رفتن کوکو و راه حل آن را برای شما بیان کرده ایم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

عوامل وا شدن کوکو سیب زمینی

این غذا به دو صورت درست می شود. در روش اول با سیب زمینی خام که رنده می شود و روش دوم سیب زمینی پخته که آن را می کوبند و در هر دو روش امکان وا شدن وجود دارد.

عوامل موثر در وا رفتن:

  1. اندازه مواد کوکو باید متناسب باشد. اگر در استفاده یکی از مواد مثل تخم مرغ یا آرد زیاده روی کنید و یا کم استفاده کنید کوکو وا می رود.
  2. برخی هنگام تهیه این غذا از پیاز رنده شده استفاده می کنند که خب باید حواس تان باشد آب پیاز را به خوبی بگیرید همچون پخت کباب کوبیده که آب پیاز را به خوبی می گیرند.
  3. اگر به جای سیب زمینی پخته از سیب زمینی خام استفاده می کنید باید پس از رنده کردن سیب زمینی آب اش را به طور کامل بگیرید با این کار از شل شدن و وا رفتن کوکو سیب زمینی جلوگیری کرده اید.
  4. اگر میزان استفاده شما از تخم مرغ در تهیه کوکو زیاد باشد غذا از هم وا می رود.
  5. حتما قبل از سرخ کردن میزان داغی روغن را چک کنید اگر به خوبی داغ نباشد کوکو از هم وا می شود.
  6. نکته بعدی ضخامت کوکو سیب زمینی شما است. کوکو نباید نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد.

 راه کار حل این مشکل

  1. اگر مواد شما شل و آبکی بود می توانید مقداری آرد گندم به آن اضافه کنید. این گونه هم کوکو وا نمی رود و هم بافت خوبی پیدا می کند.
  2. اگر از سیب زمینی خام برای طبخ کوکو سیب زمینی استفاده می کنید سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید.
  3. مایه کوکو را قبل از طبخ 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  4. ادویه های اصلی پخت کوکو، زردچوبه و نمک هستند از افزودن ادویه های دیگر خودداری کنید.

 

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی