رضیم
رضیم
ادویه خورشت چیست ؟ (4 نکته در خواص مفید آن)

ادویه خورشت چیست ؟ (4 نکته در خواص مفید آن)

ادویه خورشتی چیست؟

ادویه خورشت مهم ترین مواد تشکیل دهنده غذا، هستند. ابتدا بایستی ترکیبات ادویه های که برای خورشت استفاده می شود را یادآوری نمود، از جمله زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز، هل ترکیباتی هستند که در تهیه ادویه های خورشتی بکار می روند. ادویه ها چاشنی های تاثیر گذار در تهیه غذاهای خورشتی هستند که بسته به ذائقه و سلیقه اشخاص تنوع دارند.

به عنوان مثال در شهر های جنوبی از یک نوع ترکیب که بیشتر تمایل به تندی دارد استفاده می شود. مواد و ترکیبات ادویه خورشتی به طور کلی ساختار ثابت و مشخصی ندارند. اما به صورت کلی یک ساختار دارند که تقریبا در همه یکسان است. شامل یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز، زرد چوبه، تخم گشنیز، دارچین و زیره است، اما می توان با توجه به میل و سلیقه افراد از زنجبیل و انواع زیره هم استفاده کرد.

خاصیت های ادویه مورد استفاده در خورشت

خاصیت های ادویه مورد استفاده در خورشت

خواص و فواید ادویه خورشت بسیار متفاوت است و این تفاوت بستگی به مواد تشکیل دهنده در خورشت دارد. ادویه خورشتی برای سلامتی مفید است، به همین جهت در طبخ خورشت کاربرد فراوان دارد. به طور کلی ادویه خورشتی آنتی اکسیدان فراوان دارد، خصوصا آنتی اکسیدان موجود در زردچوبه، دارچین، فلفل قرمز و فلفل سیاه به بیشترین حد خود می رسد.

یکی دیگر از خواص ادویه ها طبع گرم آن ها می باشد، می توانند نسبت به رفع مشکل سردی معده به افراد کمک کنند. از خاصیت های دیگر ادویه های خورشت نیز می توان به از بین بردن مشکلات گوارشی اشاره نمود. همچنین جلوگیری از نفخ کمک به هضم غذا و ازدیاد اشتها از دیگر فواید ادویه های خورشتی است.

پیشنهاد رضیم :  آیا کتلت همان شامی است ؟ (2 ترفند ساده)

ادویه های خورشتی اگر به صورت ارگانیک و طبیعی باشند، برای بدن خواص زیادی دارند. اکنون به انواع ادویه ها و کاربرد آن ها در خورشت های مختلف اشاره می گردد. ادویه مخصوص خورش قیمه زردچوبه، پودر زعفران، پودر لیمو عمانی، فلفل سیاه می باشد.

ادویه قرمه سبزی شامل فلفل، زردچوبه، لیمو عمانی می باشد. همچنین ادویه خورشت کرفس زردچوبه، پودر فلفل سیاه و لیمو عمانی است. به طور کلی ادویه های استفاده شده در خورشت ها باید به صورتی باشند، که علاوه بر طعم و مزه خورشت در خوشرنگ کردن آن ها نیز تاثیر بگذارند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *