رضیم
رضیم
شیرینی خامه‌ای تا چند روز قابل‌ استفاده است ؟ (2 نکته ساده)

شیرینی خامه‌ای تا چند روز قابل‌ استفاده است ؟ (2 نکته ساده)

شیرینی خامه‌ای تا چند روز قابل‌ استفاده است ؟

زمانی که از یک فروشگاه قنادی مقداری شیرینی خامه‌ای تهیه می‌کنیم، بررسی مدت‌زمان نگهداری آن از اهمیت بسیاری زیادی برخوردار است. شیرینی تر و یا خامه‌ای با توجه به اینکه در ترکیباتش از خامه و تخم‌مرغ استفاده شده است، در معرض خطر آلودگی‌های میکروبی قرار دارد. چنین شرایطی سبب می‌شود که در صورت عدم نگهداری در داخل یخچال در کوتاه‌مدت شیرینی ما خراب شده و دیگر قابل استفاده نباشد.

با این حال، در زمان‌هایی مانند عید نوروز که دید و بازدیدها بیشتر می‌شود، ممکن است نیاز داشته باشیم تا حجم بیشتری از شیرینی خامه‌ای را خریداری نموده و در منزل نگه داریم. برای چنین شرایطی، می‌خواهیم به شما مدت‌زمان مجاز برای نگهداری از این نوع شیرینی در منزل را بیان کنیم.


در حالت عادی، شیرینی خامه‌ای تا چند روز قابل استفاده است؟

شیرینی خامه‌ای از نظر مدت‌زمان مجاز برای نگهداری در منزل، دارای محدودیت‌های بیشتری نسبت به شیرینی خشک است. چنین امری سبب شده تا امکان نگهداری این شیرینی برای مدت‌های طولانی در منزل وجود نداشته باشد. در چنین شرایطی، محلی که قرار است شیرینی را در آن نگه داریم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

اگر بخواهید تا شیرینی خامه‌ای خود را فضای آزاد و در دمای اتاق نگهداری کنید، باید بدانید که این شیرینی باید در کمتر از ۳ یا ۴ ساعت به طور کامل مصرف شود. زیرا در چنین شرایطی، محتویات شیرینی در کوتاه‌ترین زمان، محل رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زای مختلف خواهد شد.

اگر شیرینی خامه‌ای را بلافاصله پس از آوردن به خانه در داخل یخچال بگذارید، در چنین شرایطی می‌توان شیرینی را بین ۱ تا ۳ روز در داخل یخچال نگهداری نمود.

لازم به ذکر است که شما می‌توانید شیرینی خامه‌ای خود را برای نگهداری‌های طولانی‌تر، در داخل فریزر قرار دهید. در چنین شرایطی اگر ظرف نگهدارنده شما در شرایط مناسب باشد، می‌توان شیرینی را برای مدت یک تا دو ماه در داخل فریزر نگهداری نمود.

آیا می‌شود جلوی خرابی شیرینی خامه‌ای را گرفت؟

همان‌طور که می‌دانید خاصیت ذاتی محتویات شیرینی خامه‌ای، امکان نگهداری طولانی‌مدت آن را نمی‌دهد. با این حال می‌توانیم با انجام کارهایی این شیرینی را برای مدت‌زمان بیشتری نگه داریم. مهم‌ترین راه نگهداری این نوع شیرینی، حفظ زنجیره سرما و همچنین قراردادن آن در ظرفی مناسب و دربسته خواهد بود. مناسب‌ترین ظرف برای نگهداری شیرینی نیز ظرف‌های پلاستیکی درب‌دار خواهند بود.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی