رضیم
رضیم
چرا کوفته شل میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کوفته شل میشود ؟ (2 نکته ساده)

چرا کوفته شل میشود ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد زمان پخت کوفته برایشان به وجود می آید شل شدن این غذا است. اگر شما مواد اولیه این غذا را به طور متعادل انتخاب نکنید امکان دارد غذای شما شل گردد. بر همین اساس تمامی مواد غذایی مانند لپه، گوشت، برنج، تخم مرغ و … را باید بر اساس استاندارد مشخص شده انتخاب نمایید. در صورتی که مواد شما زیاد باشد امکان دارد غذا سفت گردد.  در واقع نکات کلیکی زیادی وجود دارد که کمک می کند غذای شما خوشمزه تر شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی در مورد پخت غذا با شکل مناسب

اگر تمامی نکات کلیدی مربوط به پخت کوفته را یاد بگیرید بدون شک از شل شدن غذا جلوگیری خواهید کرد. یکی از مهمترین نکاتی که موجب جلوگیری از شل شدن این غذا می شود گرفتن آب پیاز است. آب پیاز موجب وا رفتن این غذا می گردد. شما قبل از اینکه پیاز را به غذا اضافه کنید باید آب آن را به خوبی بگیرید. در واقع آب پیاز خاصیت شل کنندگی مواد اولیه را دارد.

چربی گوشت و شل شدن کوفته

یکی دیگر از نکاتی که موجب می گردد غذای شما شل شود چربی بیش از اندازه گوشت است. برخی از افراد کوفته های خود را با گوشت هایی که همراه با چربی هستند می پزند. البته باید بدانید که گوشت باید مقداری چربی داشته باشد تا غذا سفت نشود. در صورتی که مقدار چربی بیشتر از گوشت باشد غذای شما شل می گردد. یکی از مهمترین نکاتی که برای شل نشدن این غذا اهمیت دارد و باید به آن دقت داشته باشید این است که درب قابلمه را بگذارید.

اگر درب قابلمه را زمان پخت غذا بگذارید بخار زیادی درون قابلمه جمع نمی شود. این مسئله موجب می گردد که غذای شما شل نگردد و بافت منسجم و زیبایی داشته باشد. هر یک از مواردی که موجب شل نشدن غذا می شوند را باید در نظر بگیرید و بر اساس نکات کلیدی این غذا را بپزید. در این صورت بدون شک تمامی افراد خانواده از پخت غذای شما لذت می برند. این غذا همراه با سبزی خوردن بسیار خوشمزه تر می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی