رضیم
رضیم
چرا کوفته ترک میخوره ؟ (2 نکته ساده)

چرا کوفته ترک میخوره ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کوفته ترک میخوره ؟

پخت کوفته باید با فوت و فن های مخصوص انجام شود. اگر شما تکنیک های مشخص شده ای را برای پخت این غذا به کار نگیرید امکان دارد غذای شما ترک بخورد و وا برود. تهیه کردن غذای خوشمزه با استفاده از مواد مناسب در کمترین بازه زمانی انجام می گردد. اگر تجربه و مهارت کافی برای پخت این غذا داشته باشید بدون شک می توانید شکل آن را زیباتر نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

میزان مواد مورد نیاز برای پخت غذا

در صورتی که کوفته ترک می خورد یعنی مواد اولیه متعادل نیستند. برای تهیه کردن این غذا باید به میزان مواد اولیه توجه زیادی داشته باشید. در صورت کم و زیاد بودن هر یک از مواد اولیه مانند لپه یا گوشت امکان دارد غذای شما ترک بخورد. مقدار برنج و لپه به بیش از اندازه موجب وا رفتن غذا خواهد شد. چرب نبودن گوشت موجب سفت شدن غذا می گردد. بنابراین دقت کنید که اندازه مواد اولیه این غذا باید متناسب و اندازه باشد.

ورز دادن کوفته برای شکل منسجم غذا

ورز دادن کوفته یکی از مهمترین نکاتی است که کمک می ‌کند غذای شما ترک نخورد. در واقع یکی از مهمترین نکاتی که جهت داشتن یک غذای خوب باید به آن اهمیت دهید این است که به طور کامل مواد اولیه را ورز دهید. هر چه که بیشتر مواد ورز بخورند احتمال ترک برداشتن آنها کمتر خواهد شد. مواد غذایی را به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی به دست شما پیدا کنند. به طور معمول ۱۰ دقیقه برای ورز دادن این مواد کافی می ‌باشد. اگر مواد را بیش از اندازه ورز دهید امکان دارد که غذای شما سفت گردد.

نحوه اضافه کردن غذا به سس

زمان اضافه کردن کوفته به سس بسیار مهم می باشد که به صورت اصولی انجام گردد. دمای مایع سس زمانی که می‌ خواهید غذا را به سس اضافه نمایید بسیار مهم می باشد. اجازه دهید که س جوش آید و سپس زیر آن را کم نمایید. یکی یکی از گلوله های غذا را به آرامی وارد قابلمه نمایید. دقت داشته باشید که درب قابلمه را نباید بگذارید، چرا که غذا در این صورت وا می رود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی