رضیم
رضیم
برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟

یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی آش رشته است. این غذا پایه ثابت سفره های افطار در ماه رمضان و دورهمی های خانوادگی است. معمولا طعم آن با دست پخت هر فرد متفاوت است. به دلیل کم یا زیاد بودن ترکیبات یا حبوبات آش است.  در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه و حبوباتی که در آن استفاده می شود را به شما خواهیم گفت.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم و طرز تهیه آش

  •  1/2 لیوان لوبیا چیتی
  • 1/2  لیوان لوبیا سفید
  •  1/2 لیوان نخود
  • 1/2  لیوان عدس
  •  500 گرم سبزی آش خرد شده (تره، جعفری، گشنیز)
  • 500  گرم اسفناج درشت خرد شده
  •  300 گرم رشته آشی
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
  • 8  لیوان آب

حبوباتی که از شب قبل خیس کرده ایم را داخل قابلمه ای ریخته و میپزیم. به جز عدس به علت اینکه زود میپزد و له می شود. پیاز داغ و سیر داغ را نیز آماده کرده و نصف آن را اضافه می کنیم. بعد از یک الی دو ساعت که حبوبات کاملا پخته شد عدس و سبزی خرد شده را نیز اضافه می کنیم و یک ساعت اجازه میدهیم بقیه مواد هم پخته شوند. رشته آش را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم. کاملا هم میزنیم و اجازه میدهیم رشته ها درشت شوند. در این مرحله مابقی پیاز داغ و سیر داغ را به آش رشته اضافه کرده و کمی برای تزیین نگه میداریم. بعد از 45 دقیقه آش کاملا جا می افتد و میتوانید آن را با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

حبوبات آش

به غیر از حبوباتی که در دستور بالا نام برده شد، میتوانید از حبوبات مختلفی استفاده کنید. مثل لوبیا قرمز (توجه داشته باشید که لوبیا قرمز ممکن است آش شما را کمی تیره کند پس حتما آن را از شب قبل خیس کنید)، بعضی ها ماش و لوبیا چشم بلبلی هم در آش اضافه می کنند.

توجه داشته باشید حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آب آن ها را چندین بار تعویض کنید تا نفخ آن ها کاملا از بین برود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 20 رسپی اختصاصی و حرفه ای
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی