رضیم
رضیم
چرا آش رشته تلخ میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا آش رشته تلخ میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا آش رشته تلخ میشود؟

آش رشته، غذایی که همیشه با دستپخت مادر بزرگ مان با بهترین طعم مزه خورده ایم. حتما تا به حال در منزل اقدام به پخت آن کرده باشید، اما احتمالا به مشکلات مختلفی مثل سفت شدن یا تلخ شدن آن برخورده اید. حتی ممکن است آن طعم دلخواهی که میخواهید را نداشته باشد. در ادامه این مقاله میخواهیم کار هایی که باعث تلخ شدن آش می شود، و راه های جلوگیری و رفع آن را با هم بررسی کنیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

علت تلخ شدن آش رشته

  1. سبزی آش: در آش رشته از سبزی های مختلفی مثل تره، شنبلیله و … استفاده می شود. اگر مقدار هر کدام از این سبزی ها در آش بیشتر از اندازه معمول باشد، آش را تلخ میکند. برای اینکه این اتفاق نیفتد حتما هر سبزی را به مقدار معمول به آش اضافه کنید.
  2. نعنا داغ: مورد بعدی که باعث تلخ شدن آش می شود، نعنا داغ است. مقدار نعنا داغی که به آش اضافه می کنید نباید بیش از اندازه باشد به دلیل اینکه برای تزیین آش هم از نعنا داغ استفاده می شود. پس باید توجه داشته باشید نعنا داغی که داخل آش رشته استفاده می شود زیاد نباشد تا باعث تلخی آش نشود.
  3. زردچوبه: استفاده بیش از اندازه زردچوبه در هر غذایی باعث تلخی می شود و در آش قابل لمس تر است. و اگر هنگام تفت دادن آن با پیاز، مواد را بسوزانید هم باعث تلخی آش می شود.
  4. پیاز سوخته: حتما هنگام سرخ کردن پیاز داغ به میزان حرارت گاز و زمان سرخ کردن آن ها توجه داشته باشید تا نسوزد. اضافه کردن پیاز سوخته به آش رشته یکی دیگر از عوامل تلخ شدن آن است.
  5. کشک: کیفیت کشک مصرفی تاثیر بسزایی در طعم آش دارد.. از کشک مرغوب و خوب استفاده کنید. ممکن است بعضی کشک های بی کیفیت طعم تلخی داشته باشند و غذای شما را تلخ کنند.

کاهش تلخی آش

اگر پیاز های تان سوخت با استفاده از آب لیمو و آبغوره میتوانید تلخی آش را کم کنید.

اضافه کردن مواد مجدد به آش رشته نیز یکی از روش هایی است که میتوانید تلخی آن را کاهش دهید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی