رضیم
رضیم
چه چیزی فلافل را نرم میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی فلافل را نرم میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی فلافل را نرم میکند

فلافل غذای بسیار معروفی است. یکی از دلایل محبوبیت این غذا این است که بسیار پخت آن راحت و سریع است. این غذا نکاتی دارد تا ترد و نرم شود. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما تمامی این نکات را توضیح دهیم.

نکاتی که باید برای نرم شدن فلافل ها رعایت کنیم

1-نخود ها را با آب گرم خیس نکنیم: دقت کنید شستن و خیس کردن نخود ها با آب گرم باعث می شود تا غذای شما خشک شود. بنابراین حواستان باشد نخود ها را با آب سرد خیس کنید تا فلافلی نرم و خوشمزه داشته باشید.

2-کم نبودن حرارت در هنگام سرخ کردن: دقت کنید در هنگام سرخ کردن مواد قالب زده شده باید حرارت متوسط باشد تا فلافل ها نرم و ترد شود. در صورتی که حرارت کم باشد باعث می شود تا غذای شما سفت و خشک شود.

3-رعایت کردن تناسب اندازه پیاز و نخود: یکی از نکاتی که زیاد به آن توجه نمی شود رعایت کردن میزان پیازی که به داخل مواد می ریزیم است. باید اندازه ریختن پیاز ها با نخود ها تناسب داشته باشد در غیر این صورت اگر میزان پیاز ها نسبت به نخود ها کمتر باشد آن وقت فلافل ها خشک می شوند و دیگر ترد و نرم نمی شوند.

4-نگرفتن تمامی آب پیاز: دقت کنید که تمامی آب پیاز ها را نگیرید زیرا این امر موجب خشک و سفت شدن این غذا می شود.

5-اندازه تخم مرغ: در صورتی که در مواد قصد ریختن تخم مرغ را دارید باید، دقت کنید تا اندازه تخم مرغ بیشتر از بقیه مواد نشود زیرا موجب سفت و خشک شدن فلافل ها می شود. پس برای نرم شدن باید میزان تخم مرغ از بقیه مواد کمتر باشد.

سخن آخر

برای نرم و ترد شدن فلافل ها نکاتی وجود دارد که با رعایت کردن این نکات شما می توانید فلافل هایی نرم و ترد درست کنید. تمامی این نکات را به صورت کامل در بالا توضیح داده ایم. امیدوارم این نکات برای شما مفید باشد و با استفاده از آن ها غذایی نرم و ترد تهیه کنید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی