رضیم
رضیم
از کجا بفهمیم ماکارونی پخته ؟ ( 2 نکته ساده )

از کجا بفهمیم ماکارونی پخته ؟ ( 2 نکته ساده )

از کجا بفهمیم ماکارونی پخته ؟

ماکارونی به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه ‌ای شناخته می‌ شود که افراد زیادی به آن علاقه دارند. اگر می خواهید متوجه شوید که چه زمانی این غذا می پزد باید فوت و فن های آشپزی این غذا را یاد بگیرید. بعد از اینکه مواد سس این غذا را آماده کردید باید رشته های این غذا را درون قابلمه ای که آب جوش دارد بریزید. بسیاری از افراد ماکارونی های رشته ای و شکل دار را برای پخت انتخاب می کنند. بعد از اینکه رشته ها و نمونه های شکل دار را درون قابلمه ریختید و حدود یک ربع طول می کشد تا به خوبی آنها بپزند. توجه داشته باشید که قبل از پخته شدن هر یک از مدل های متفاوت این غذا هرگز نباید آنها را از روی حرارت بردارید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش پختن ماکارونی خوشمزه

خمیر شکل گرفته در این غذا باید به طور کامل درون آب جوش بپزد. زمانی که می خواهید این غذا را دم کنید نیاز است که خمیر آن پخته شده باشد. در غیر این صورت غذای شما خوشمزه نخواهد شد. بعد از ای که متوجه شدید ماکارونی شما درون قابلمه آب جوش پخته است می توانید آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پس از آبکش کردن غذا بهتر است آب سرد یا آب ولرم روی آن بریزید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا آب غذا به طور کامل از بین برود. پس از آن می توانید سیب زمینی ها را در ته قابلمه بچینید تا به خوبی سرخ شوند. موادی که برای تهیه این غذا آماده گردید را می‌توانید در میانه غذا بریزید و یا اینکه با غذا ترکیب کنید.

سس خوشمزه برای ماکارونی

بسیاری از افراد برای اینکه ماکارونی خوشمزه تر شود رشته ها را با سس ترکیب می کنند تا به خوبی سس غذا به خورد رشته ها برود. بعد از اینکه مواد را با یکدیگر ترکیب کردید می توانید مواد را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا به خوبی دم بکشند. البته برخی از افراد بدون دم کردن این غذا را میل می کنند و آن را درون قابلمه نمی ریزند. این روش پخت به عنوان روش اصلی پخت غذای ایتالیایی شناخته می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *