رضیم
رضیم
چرا کتلت به ماهیتابه می چسبد؟ (2 نکته ساده)

چرا کتلت به ماهیتابه می چسبد؟ (2 نکته ساده)

چرا کتلت به ماهیتابه می چسبد؟

آشنایی با طرز تهیه کتلت 

کتلت غذایی است با طعمی لذیذ که طرفداران زیادی دارد. این غذا به راحتی و در کوتاه ترین زمان تهیه می شود. در ابتدا لازم است که طرز تهیه کتلت را بیان کنیم. همچنین در این میان راز و رمز مربوط به نچسبیدن این غذا را هم ذکر می کنیم. در صورتی که اگر این موارد رعایت شوند، غذای ما طعم و شکل بی نظیری خواهند داشت.

ابتدا سیب زمینی را با رنده ریز رنده می کنیم، آب آن را کاملا می گیریم. مرحله بعد مانند سیب زمینی ها، پیاز را با رنده ریز رنده کرده، آب آن ها را کاملا می گیریم. سپس حدود یک دوم سیب زمینی و پیاز رنده شده را، با گوشت چرخ کرده کم چرب مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.

در مرحله بعدی آماده کردن کتلت مقداری پودر سوخاری یا آرد نخودچی و ادویه های معطر و یک تخم مرغ را به مواد تهیه شده اضافه می کنیم، کاملا ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند. در این مرحله بهتر است که روی ظرف مایه کتلت را با سلفون پوشانده، به مدت یک یا دو ساعت در یخچال نگه داری کنیم. با این روش مواد کاملا منسجم می شود و به اصطلاح خودش را می گیرد.. سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و یک ماهیتابه از جنس چدن یا تفلون انتخاب می کنیم، سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را، در ماهیتابه ریخته و مواد را با ضخامت متوسط، قالب زده و سرخ می کنیم.

ترفند های نچسبیدن کتلت به ماهیتابه

هنگام سرخ کردن کتلت از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا این غذا به ماهیتابه نچسبد. همچنین تابه باید کاملا داغ باشد به این دلیل که باعث می شود روغن به اندازه کافی داغ شود و مایه به آن نچسبد.

لازم به ذکر است که ضخامت مواد اگر خیلی کم باشد، همچنین روغن استفاده شده داغ نباشد، مواد را که در روغن سرد قرار د هیم، کتلت ها به ظرف می چسبد و احتمالا از هم وا می رود. در نتیجه رعایت جنس ظرف برای سرخ کردن و ضخامت مواد ، همچنین تهیه مواد مرغوب و با کیفیت در طبخ کتلت های خوشمزه و لذیذ موثر خواهد بود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی