چرا کتلت مغز پخت نمی شود ؟
آشنایی با طرز تهیه
کتلت غذایی خوشمزه و لذیذ است که اگر به طرز درست و مناسب طبخ گردد طرفداران زیادی خواهد داشت و می توان از خوردن آن لذت برد.در این مقاله به طرز تهیه این غذا مختصر اشاره می شود. همچنین در این میان نکاتی که به پخت ترد و خوشمزه این غذا کمک می کند اشاره می نماییم.
برای پخت کتلت به مواد اولیه سیب زمینی و پیاز، گوشت چرخ کرده گوسفند و ادویه جات معطر و پودر سوخاری و یا آرد نخودچی نیاز داریم.
ابتدا سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و آب آن را گرفته، بعد پیاز را هم رنده کرده و آب آن را هم می گیریم. در این مرحله گوشت چرخ کرده گوسفندی را به مواد رنده شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس یک عدد تخم مرغ و مقداری ادویه جات معطر به مواد تهیه شده اضافه می کنیم، خوب ورز می دهیم تا مواد کاملا یکدست و منسجم شود. سپس ظرف حاوی مواد را با سلفون پوشانده و یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم، تا خودش را بگیرد.
در مرحله بعد مواد کتلت را از یخچال خارج نموده، مقدار مناسبی را بر می داریم. همچنین ضخامت مواد را باید در نظر بگیریم، یعنی ضخامت مواد باید طوری باشد که نه خیلی نازک باشد که بسوزد، نه خیلی ضخیم که مغز پخت نشوند. در این مرحله مواد را در روغن داغ سرخ می کنیم.
ترفند های خمیر نشدن کتلت
در این جا به چند نکته اشاره می کنیم که رعایت آن ها، باعث می شود که کتلت های ما مغز پخت و ترد و خوشمزه شوند. یکی گرفتن آب سیب زمینی و پیاز رنده شده، که تاثیر زیادی در خمیر نشدن مواد این غذا دارد.
نکته دیگر این که به اندازه اضافه کردن آرد نخودچی یا پودر سوخاری، بسیار تاثیر گذار است. مورد دیگر اندازه و ضخامت مواد ، هنگام سرخ کردن می باشد، که اگر رعایت شود غذا خمیر نمی شود. همچنین روغن سرخ کردنی باید کاملا داغ باشد، بعد مایه را قالب زده و در روغن سرخ می کنیم، تا بتوانیم کتلت های مغز پخت و لذیذی تهیه کنیم.
خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون???
امیدوارم بازم در مورد این موضوع مطلب بنویسید????????
Awli bood????????????????
خیلی مطلب جالبی بود نکات خوبی گفتین????????
مثل همیشه عالی و کاربردی????????
خیلی سایت خوبی دارین????????????
خوب بود واقعا من تو کتلت آرد نزدم و انقدر افتضاح شد که فقط دعا میکنم کسی نخوره خیلی مزه بدی گرفته خیلی خوب سرخ شده ظاهر خوبی هم داره و سفت هم شده ولی چون آرد نزدم مزش خوب نشده