رضیم
رضیم
چرا خورش فسنجان تلخ می شود؟ (2 نکته مهم)

چرا خورش فسنجان تلخ می شود؟ (2 نکته مهم)

دلیل تلخ شدن فسنجان

خورش فسنجان یکی از پرطرفدار ترین خوراک های ایرانی است. این غذای اصیل سرشار از مواد مغذی و مفید است، علاوه بر آن طعمی دلنشین و ظاهری جذاب دارد و در سه ذائقه ترش، شیرین و ملس سرو می شود. این غذا خوراک مجلسی است که تهیه آن با زحمت فراوان همراه است. گاهی حین طبخ ممکن است مشکلاتی به وجود آید که سبب تلخی این غذا شود. در این مقاله سعی داریم، ابتدا دلایل تلخ شدن این خوراک را توضیح داده و سپس راه های از بین بردن آن را شرح دهیم.

یکی از عواملی که باعث تلخی خورش می شود عدم استفاده از مواد غذایی با کیفیت مطلوب است. برای مثال پایه و اساس تهیه این غذا گردو است، گردو مورد استفاده در این خوراک نباید تازه باشد. برای این که غذا تلخ نشود باید از گردوی خشک استفاده کنیم.

همچنین در صورتی که از گردوی پوست سیاه استفاده می کنیم، باید پوسته سیاه آن را جدا کنیم، سپس گردو را تفت دهیم. البته نباید در تفت دادن گردو زیاده روی کرد، زیرا احتمال تلخ شدن خوراک افزایش می یابد.

رب انار یکی از چاشنی های مهم و مورد استفاده در خورش فسنجان است. رب انار باید حتما مرغوب و تازه باشد. همچنین رب انار را باید حدود 5 دقیقه و با حرارت ملایم تفت دهیم، به این دلیل که ممکن است در اثر تفت دادن زیاد رب انار طعم تلخی بگیرد و غذا را غیر قابل مصرف کند. لازم به ذکر است که پیاز را نباید سوزاند به این دلیل که می تواند باعث تلخ شدن غذا شود.

پیشنهاد رضیم :  چرا کباب تابه ای وا میره؟ (2 نکته ساده)

راه حل های از بین بردن تلخی خورش

حال اگر به دلایلی خورش شما تلخ شد چند راه حل ساده وجود دارد تا به از بین بردن تلخی خوراک کمک کند.

استفاده از آبلیمو یا آبغوره تازه به کم کردن تلخی کمک می کند. یکی از موثر ترین راه های کاهش تلخی غذا اضافه کردن سیب قرمز یا کدو و هویج و سیب زمینی است. به این صورت که هر کدام از این مواد را به دلخواه در اندازه های بزرگ ببرید، هنگام طبخ خورش به آن اضافه کنید و بعد از مدتی آن را از درون خوراک خارج کنید.

همچنین اگر خورش به دلیل تفت دادن زیاد پیاز تلخ شد، می توانید مقداری رب، همراه با نمک به آن اضافه کنید، البته در میزان مصرف نمک احتیاط لازم را در نظر بگیرید تا خوراک شور نشود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *