رضیم
رضیم
گوشت خورشتی چقدر طول می کشه بپزه؟ (2 نکته مهم)

گوشت خورشتی چقدر طول می کشه بپزه؟ (2 نکته مهم)

پخت لذیذ گوشت درون خورش

خورش از انواع غذاهای  سنتی در ایران می باشد که پخت آن، نیازمند رعایت نکاتی است که به خوشمزه و لذیذ تر شدن خوراک کمک فراوان می کند. این نکات عبارتند از؛ انتخاب گوشت مناسب که بهترین و لذیذترین گوشت برای پخت خورش گوشت بره است. همچنین انتخاب ظرف مناسب، به عنوان مثال استفاده از ظروف مسی درب دار به دلیل این که حرارت و بخار غذا را، در خود حفظ می کند و زمان پخت را سریعتر می نماید، گزینه مناسبی می باشد.

یکی دیگر از نکات، اضافه کردن نمک و رب گوجه فرنگی بعد از پخت گوشت می باشد. نکته بعدی که باید رعایت شود این است که اگر گوشت، یخ زده یا منجمد است باید یخ آن باز شود، سپس برای سرخ کردن و تفت دادن از گوشت استفاده نماییم. همچنین قبل از پخت گوشت باید یک الی دو ساعت قبل، آن را از یخچال خارج کنیم.

لازم است بدانیم اگر لیمو عمانی را در خوراک استفاده می کنیم، جهت از بین بردن تلخی لیمو، یک الی دو ساعت در آب ولرم یا گرم، خیسانده شود و در 30 دقیقه پایانی طبخ خورش اضافه گردد.

اضافه کردن ادویه مرغوب مانند زعفران یا چوب دارچین و … می تواند به بهتر پخته شدن گوشت کمک کند. حرارت کم و ملایم به مدت طولانی هم، در بهتر پخته شدن گوشت تاثیر می گذارد. استفاده از آب قلم گوسفند یا گاو جهت خوش طعم تر شدن و لعاب بیشتر در خوراک تاثیر دارد.

پیشنهاد رضیم :  برای خوشمزه تر شدن شامی چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

زمان پخت گوشت خوراک

مدت زمان پخت گوشت گوسفندی و بره در خورش، حدود دو ساعت می باشد، همچنین مدت زمان پخت گوشت گاو یا گوساله سه تا سه و نیم ساعت می باشد. به عنوان مثال گوشت گوسفندی از گوشت گوساله یا گاو زودتر پخته می شود. اگر بخواهیم با توجه به زمان گفته شده، گوشت در خورش پخته شود باید گوشت به تکه های مساوی و یک اندازه و متوسط خرد شود، تا همزمان پخته شود. همچنین از قسمت های نرم گوشت، که اصطلاحا گوشت خورشتی می گویند، انتخاب گردد. رعایت نکات ذکر شده باعث می شود که مدت زمان طبخ گوشت در خوراک، کاهش یابد و گوشت لذیذ تر شود.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *